Recept

Valentin napi csoki mousse pohárkrém

Édesítsd meg a szerelem ünnepét ezzel a gyors finomsággal, amit a párod is garantáltan imádni fog.

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. Az Adri's Kitchen című gasztroműsor 6. évada minden szombaton délelőtt a TV2 és vasárnap FEM3 csatornákon.

Video Itt a nagy 2026-os szerelmi horoszkóp: érzelmi áttörések éve jön

Valentin napi csoki mousse pohárkrém

Hozzávalók:

  • 1 tábla fehércsoki
  • 1 tábla étcsoki
  • 20 dkg mascarpone
  • 20 dkg krémsajt

Egyéni hozzávalók:

  • díszítéshez használjunk reszelt fehércsokit, és ribizli

Elkészítés:

  1. Vízgőz felett külön-külön felolvasztjuk a fehér és az étcsokit.
  2. Két tálra lesz szükségünk. Az egyikben a krémsajt és mascarpone felét elkeverjük a fehér csokival, a másikban a krémsajt és mascarpone másik felével pedig az étcsokival.
  3. Habzsákba töltjük a krémeket, majd rétegeljük egy pohárban.
  4. A tetejét ribizlivel és reszelt fehércsokival díszítjük.

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Fotó: Komáromi Annamária

Oldalak

Recept
Sztárok
III. Károly király otthonában csak egyetlen unokája fotója kapott helyet, ami sokak szerint többet elárul a családi kapcsolatok jelenlegi állapotáról, mint gondolnánk.
Sztárok
A félelmek nem válogatnak: a reflektorfényben élő sztárok életét is ugyanúgy beárnyékolhatják, mint bárki másét. De vajon kinek hogyan sikerült győzedelmeskednie a szorongása felett egyszer s...
Lifestyle
Karácsony közeledtével sok család fejében megfogalmazódik a gondolat, hogy a gyerekeket egy apró szőrgombóccal lepik meg a fa alá, aki aztán a kicsik legjobb barátjává válik. Ez mind szép és jó,...
Lifestyle
Az Oroszlán jegy szülöttei nem fognak unatkozni 2026-ban: karrierjükben lesznek bőven rivalizálások, esetleges konfliktusok és elhamarkodott pénzügyi döntések is. A szerelemben pedig éppen ideje lesz...
Christmas
Gyakran az utolsó pillanatra hagyják a hús és a hal kiolvasztását, de ez nagyon rossz taktika a szakácsok szerint.
Christmas
Egyre nehezebb eldönteni, mi igazi és mi nem. A modern műfenyők már annyira élethűek, hogy még a gyakorlott szemeket is becsapják.