Szarvasgombás-fehércsoki mousse

Ha te is imádod a különleges ízek egyvelegét, ezt a receptet neked találták ki!
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Szarvasgombás-fehércsoki mousse
Szarvasgombás-fehércsoki mousse
Hozzávalók:
Mousse:
- 20 dkg fehércsoki
- 120 ml tej
- 4 db lapzselatin
- 100 g mascarpone
- 250 ml habtejszín (hideg)
Díszítés:
- 3 db szilva / körte szelet
- 1 ek cukor
- 1 ek szörp
- 2 szelet szarvasgomba
Elkészítés:
- A csokit a tejben felolvasztjuk, amikor kicsit kihűlt hozzáadjuk a mascarponét, és a lapzselatint.
- A tejszínt kemény habbá verjük és azzal lazítjuk a krémet.
- Poharakba töltjük a tetejére reszelünk a szarvasgombából.
- A gyümölcsöket a cukorral szörppel karamellizáljuk, és a tetejére helyezzük.
Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!
Fotó: Komáromi Annamária
Oldalak
