Házi kőrözött friss zöldségekkel

Ki ne imádná ezt a klasszikus szendvicskrémet?
Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Házi kőrözött friss zöldségekkel
Házi kőrözött friss zöldségekkel
Hozzávalók:
- 20 dkg túró
- 20 dkg juhtúró
- 10 dkg 20%-os tejföl
- 1 fej lilahagyma
- 1 ek pirospaprika
- 1 tk só
- 1 mk őrölt kömény
- 1 csipet bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 50 dkg rusztikus bagett
- 10 db sárgarépa (lehet színes)
Elkészítés:
- A fokhagymát, a petrezselymet és a lilahagymát apróra felvágjuk.
- Az összes hozzávalót egy tálba helyezzük és egy villa segítségével összekeverjük.
- A bagettet megpirítjuk, rákenjük a körözöttet és rátesszük a zöldségeket.
Tipp: A pikáns ízvilág kedvéért keverjünk a krémbe serrano sonkát apró darabokra vágva