Hatalmas terhet helyezett a zsűri Törőcsik Franciskáék vállára: Ők lehetnek az idei Dancing with the Stars nagy esélyesei

Törőcsik Franciska legnagyobb rémálma vált valóra tegnap este a Dancing with the Stars parkettjén, amikor tánc közben a cipője sarka beakadt a szoknyájába. Ebből a zsűri és a nézők mit sem vettek észre, ugyanis a gyönyörű színésznő és a profi versenytáncos lenyűgöző produkciójával mindenkit az ujja köré csavart.

Az idei évad nagy esélyesei

Tegnap este elstartolt a Dancing with the Stars 5. évada: a TV2 népszerű táncversenyében ezúttal 10 híresség és profi táncpartnereik léptek a parkettre, többek között Törőcsik Franciska és Baranya Dávid, akik egy nem mindennapi Slowfox tánccal kápráztatták el a zsűrit és a nézőket is. Szente Vajkot valósággal lenyűgözte Franciska tánctudása, és Juronics Tamás is teljesen a produkció hatása alá került. Ördög Nóra megjegyezte, hogy az idei évadnak Franciska és Dávid lehetnek az egyik legnagyobb esélyesei. "Ez a pozitív fogadtatás nagyon jól esett, de természetesen ez egyfajta teher is, hiszen nyilván motiválja is az embert, de emiatt nagyon oda kell tenni magunkat a következő adásban is." - mondta a Femcafe-nak Törőcsik Franciska. Baranya Dávid elárulta, hogy a zsűri véleménye nagyon is hízelgő, amely utat mutat nekik, hogy mi lehet a céljuk ezzel a versennyel. "Ezt most elrakjuk egy nagyon jó emléknek és megyünk tovább, azon fogunk dolgozni, hogy a következő produkciók is hasonlóan jól sikerüljenek. Mi hiszünk abban, hogy erős produkciókkal nagyon sokáig el lehet jutni és már alig várjuk a jövő heti adást." - mondta Dávid, aki szerint ők ketten nagyon jó párost alkotnak.

A Törőcsik Franciskával és Baranya Dáviddal készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe

A decemberben debütáló Demjén-filmben egy újabb oldaláról is megismerhetik majd a nézők.

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Mint kiderült, Katalin titokban azoknak az internetes trolloknak is üzent videójában, akik megpróbálták tönkretenni az életét az elmúlt időszakban.
Sztárok
Szemkápráztató bécsi keringővel lépett utolsóként a parkettre szombat este Südi Iringó és Vomberg Frigyes, akik jelentős hátránnyal vágtak neki a műsornak, hiszen jóval kevesebb idejük volt...
Lifestyle
Ha gyerekek vannak a háznál, és ti is faragtok idén töklámpást, akkor különösen jól jöhet ez az olcsó, ám annál hatékonyabb házi praktika.