Változás jöhet Budapest metró közlekedésében, de végre rendkívül pozitív

Sokan látják úgy, hogy a többi fővároshoz képest azért a budapesti metrónak is lenne hova fejlődnie. Most érkezhet egy pozitív változás.

Sokan örülnének az éjszakai metrónak

Ha már metró, akkor el ne felejtsék a budapestiek, hogy az M2-es csak a Déli pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között közlekedik október 24-én és 25-én, csütörtökön és pénteken 21 órától, illetve október 26-án és 27-én, szombaton és vasárnap egész napos karbantartás miatt.

A Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között pótlóbuszok járnak majd. Most azonban nem olyan változás érkezhet a jövőben, ami miatt a fővárosiak a falat kapargatnák.

A metrózok régóta örülnének a normális éjszakai járatoknak. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit javasol ehhez Vitézy Dávid.

A budapesti metró története 1896-ban kezdődött, amikor megnyílt a Millenniumi Földalatti Vasút (M1-es vonal), amely Európa első földalatti vasútja volt a kontinensen. Az M1-es vonalat a millenniumi ünnepségek alkalmából építették, és a vonal a Városligetet kötötte össze a belvárossal. A vonal hossza mindössze 3,7 km volt, és 11 állomással rendelkezett.
Kattints a további képekért!

Nem mindennapi képsorokat rögzített egy metrón utazó férfi: a felvételt látva a hideg futkos az emberek hátán.

Leadfotó: BKK

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Fashion&Beauty
Időtálló, divatos és praktikus ruhadarab, amely egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat.
Lifestyle
Az Ikrek ma igazán sikeresnek érezheti magát. Napi horoszkóp.
Sztárok
Sabrina Carpenter egyre nagyobb teret hódít a fiatalok szívében, és mára a popzene egyik legígéretesebb sztárjává vált.