Nyers valóság: ilyen valójában smink és retus nélkül Selena Gomez bőre – Fotó

Hiába vehetnek meg bármilyen csúcskategóriás kozmetikai terméket vagy vehetnek igénybe méregdrága szépészeti kezeléseket, még a legnagyobb szupersztárok is megküzdenek olykor az arcbőrt érintő problémákkal – nincs ez másképp Selena Gomez esetében sem.

Felvállalja a valóságot

Selena Gomez mindig is őszinte, nyílt volt rajongóival szemben, és soha nem félt megmutatni valódi énjét, minden hibájával és sebezhetőségével együtt. Rengetegen imádják őt ezért, hiszen fiatal, önbizalomhiánnyal küzdő lányok millióinak mutat így követendő példát, ráadásul újra és újra hitelesíti azt a felfogást, miszerint a szépség nem a tökéletességről szól, hanem arról, hogy merjük önmagunk lenni, bármilyen külsővel is születtünk. Az énekes-színésznő nem egyszer mutatta már meg a nagyközönség előtt, milyen az arca valójában, amikor semmilyen festék nincs rajta, vagy éppen ő maga hogyan fest igazából, amikor otthon ül a kanapén kócos, több napos frizurával és egy egyszerű melegítő szettben. Nemrég ismét olyan fotót posztolt az Instagram oldalára, ami megint csak azt prezentálta, mi is a nyers realitás; galériánkban megmutatjuk!

Selena Gomezt nem csupán tehetsége miatt imádják oly sokan, hanem azért is, mert bár óriási hírnévnek örvend, továbbra is ugyanaz a szerény, visszafogott, kedves lány, aki annak idején debütált a Disney-csatorna új arcaként.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi szexszimbólum újfent istennőként tündökölt a minap Los Angelesben, és ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legszebb nő a világon.

Leadfotó: Emma McIntyre/WireImage/Getty Images

Forrás: US Magazine

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Egészség
Vanessa Kimbell táplálkozási szakértő szerint van egy bizonyos kenyérfajta, amit érdemes jótékony hatásai miatt fogyasztani, különösen azok számára, akik cukorbetegséggel küzdenek.
Sztárok
Hiába vehetnek meg bármilyen csúcskategóriás kozmetikai terméket vagy vehetnek igénybe méregdrága szépészeti kezeléseket, még a legnagyobb szupersztárok is megküzdenek olykor az arcbőrt érintő...
Fashion&Beauty
A japán ihletésű pirosítótrend vírusszerűen terjed az interneten, és nincs olyan, aki ne akarná kipróbálni.