Sztárok

Tényleg ennyire komolyra fordult Angelina Jolie titkos kapcsolata? Kilenc évvel fiatalabb férfiért bolondulhat az Oscar-díjas világsztár

A legfrissebb pletykák szerint Jolie a 40 éves brit rapperrel, Akalával melegedett össze, és a nagyvilág elől gondosan titkolt párkapcsolatuk nemrég szintet léphetett.

Mi van köztük valójában?

Mióta kenyértörésre vitte kapcsolatát Brad Pitt-tel, számos hírességgel összeboronálták mrá a 49 éves Angelina Jolie-t. Az Oscar-díjas színésznő - aki 2023-ban hazánkban forgatta új, Maria Callas életéről szóló életrajzi drámáját - a hírek szerint most egy nála 9 évvel fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot. Az aktivistaként is hírnevet szerzett brit rapperről, Akaláról van szó, aki a bulvárlapok szerint már hónapok óta randevúzik a jeles színésznővel. Eddig ugyan egyetlen videó- vagy fényképfelvétel sem bizonyította rügyező románcukat, a bulvármédia az utóbbi napokban attól hangos, hogy Jolie és Akala új szintre emelték szerelmüket.

A thecut.com arra emlékeztet, hogy a két művészt tavaly közösen látogatott el egy fesztiválra, ráadásul Jolie két gyermeke, Shiloh és Zahara is együtt volt. Augusztusban a US Weekly és a People cáfolta az állítólagos románccal kapcsolatos feltételezéseket, mondván, Jolie és Akala csupán jó barátok, akiket humanitárius tevékenységük "hozott össze". A legújabb hírek szerint azonban kapcsolatuk mégis szétfeszíti a szimpla barátság kereteit.

Jolie és Akala szeptemberben a New York-i Filmfesztiválon is együtt jelenhettek meg, ahol a nagyközönség először láthatta a színésznő Maria című életrajzi filmjét. A The Sun beszámolója szerint a rapper megölelte a világsztár Pax nevű fiát.
Kattints a további képekért!

A 49 éves filmcsillag legújabb, részben Magyarországon forgatott filmjében Maria Callast, a legendás operaénekesnőt formálja meg. A mű előzetese tomboló sikert aratott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Lifestyle
Néhány hónappal ezelőtti cikkünkben arra a kérdésre próbáltunk választ találni, hogy mi okozza az idősek összetéveszthetetlen illatát, most pedig az úgynevezett "öregemberszag" elleni "védekezésről"...
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.