Saját magát tette tönkre Krausz Gábor? Inkább kisétált a stúdióból

Nagyon sokan kedvelték meg Krausz Gábort az utóbbi időben, így nem is csoda, hogy rengetegen szurkolnak neki. A nézők szerint azonban most ordító hibákat követett el.

Az nem kérdés, hogy Mikes Anna párja hatalmas kockázatokat vállalt

Krausz Gábor gyakorlatilag szárnyal a TV2-nél. Ugyebár Mikes Annával tavaly megnyerték a Dacing with the Starst, aminek nemsokára indul az új szezonja, és az Ázsia Expresszben is eljutottak a végjátékig. Itt egy hajszálon múlt csak, hogy szintén megszerezzék az aranyérmet, de másodikként futottak be.

Sejthető volt, hogy a sikerek után Krausz Gábor gőzerővel fog belevágni a Séfek séfe hatodik évadába. Ugyebár ő az egyedüli, akinek a versenyzője még nem nyert a gasztro-showban. Ez tavaly egyetlen szavazaton múlt, de akadt olyan is, amikor az egyik mentoráltja átkerült a piros csapatba, aki később megnyerte a műsort.

A nézők szerint Krausz Gábor pokoli rossz döntéseket hozott a Séfek séfe hatodik évadában. A galériánkban megmutatjuk, hogy miért gondolják így, és ennek milyen hatása lett.

Véget ért a tréning a Séfek séfében, így most már Krausz Gábor, Vomberg Frigyes, valamint Wolf András megkezdik a főzést az általuk kiválasztott csapattal.
Kattints a további képekért!

Krausz Gábor kitalált egy fordulatot a Séfek séfe hatodik évadában, amire még sosem volt példa. Néhány nézőnél emiatt betelt a pohár.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Fashion&Beauty
Időtálló, divatos és praktikus ruhadarab, amely egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat.
Lifestyle
Az Ikrek ma igazán sikeresnek érezheti magát. Napi horoszkóp.
Sztárok
Sabrina Carpenter egyre nagyobb teret hódít a fiatalok szívében, és mára a popzene egyik legígéretesebb sztárjává vált.