Lifestyle

Két nappal az esküvő előtt névtelen levelet csúsztattak a menyasszony postaládájába: összetört a szíve, mikor elolvasta

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor pár nappal a ceremónia előtt éri nem várt kellemetlenség a jegyespár valamelyik tagját.

Titkos üzenet

Az esküvő előtti napokat a menyasszony és a vőlegény részéről is lázas készülődés jellemzi. Ilyenkor az ember szinte már a munkáját is elhanyagolja, hogy minden figyelmét a ceremóniára, s az azt követő lakodalomra összpontosítsa. A jegyespár fejében ekkor már kínzó kérdések özöne kavarog. "Mindenkit meghívtunk, nem felejtettünk ki senkit a listáról?" "Lesz elég étel?" "Megfelelő a dekoráció, nem lesz egy kicsit túlzó?" "Biztos, hogy jó, ha ők szolgáltatják az élőzenét?" "Nem kéne egy kicsit változtatni a dress code-on?" Ezek a dilemmák bizony még az utolsó pár napban is óriási fejtörést okozhatnak a szerelmesek számára, ráadásul olykor még váratlan események is felkavarják az állóvizet. A Mirror friss cikkében például egy olyan igaz sztorit mesélt el, melynek hősnője, az ifjú menyasszony két nappal az esküvő előtt kapott névtelen levelet. Amikor felbontotta és elolvasta, azt hitte, megáll benne az ütő.

A névtelen levél tartalmát valaki egy laptopon gépelhette le. A menyasszonyt már az első két mondat szemöldökráncolásra késztette: "Te szórakozol velem, cseszd meg? Ez egy rohadtul drága esküvői ellenőrzőlista, nem gondolod?"
Kattints a további képekért!

A 42 éves hölgy utólag már megbánta, hogy megpróbált fényt deríteni felmenői ködös múltjára.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Nagyon sokan kedvelték meg Krausz Gábort az utóbbi időben, így nem is csoda, hogy rengetegen szurkolnak neki. A nézők szerint azonban most ordító hibákat követett el.
Lifestyle
Az elektromos, más néven e-hulladék sajnos nagy problémát okoz a világban. Pedig ha leleményes vagy, akkor még pénzt is tudsz vele keresni.
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.