Az új KRESZ miatt ez várhat a nyugdíjasokra, ami a többi sofőrre is hatással lenne

Ez a kis KRESZ-újítás nem csak a nyugdíjas sofőröket segítené, hanem a többi autóst is. Van olyan, aki viccelődve már alkalmazza is a változtatást!

Az időseknek fel kell mérniük, mikor nem tudnak már úgy teljesíteni a volánnál

Az idős autósok jelenléte az utakon gyakran megosztja a közvéleményt. Míg sokan úgy vélik, hogy a nyugdíjas vezetők tapasztalata és óvatossága előnyös, mások aggodalmukat fejezik ki a kor előrehaladtával járó fizikai és mentális változások miatt.

Azonban a statisztikák szerint Magyarországon az idős autósok nem okoznak aránytalanul több balesetet, mint a fiatalabb korosztály.

Sokan tudják, hogy zajlik az új KRESZ kialakítása, ami inkább még csak körvonalazódik. A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell számítaniuk a nyugdíjasoknak!

Az idős autósoknak rendszeresen fel kell mérniük saját vezetési képességeiket. Ez magában foglalja az egészségügyi állapotuk ellenőrzését, beleértve a látás és a hallás vizsgálatát, valamint a reflexek és a reakcióidő felmérését.
Kattints a további képekért!

Az új KRESZ-tervezet bizony átírná a sebességhatárokat. Lakott területen kívül lehetne gyorsabban haladni, mint eddig.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Szomorúan vette tudomásul a közvélemény, hogy Gajdos Tamás kapcsolata kútba zuhant. Nagy kérdés, hogy ennyi idő után meg lehet-e menteni egy házasságot.
Lifestyle
Sokszor előfordul, hogy a Messenger nem működik tökéletesen. Olykor viszont csak a beállításokat kell megpiszkálni, és fel is lélegezhetünk.
Fashion&Beauty
Julia Roberts legújabb megjelenésével mindenkit az ujja köré csavart.