Anne Hathaway "midimalista" előszobája lesz 2025 egyik legnagyobb trendje

Anne Hathaway merész és egyedi előszobája bemutatja, hogyan lehet egy tér egyszerre rendezett és kifinomult, mégis élettel teli és személyes. A minimalizmus és a maximalizmus találkozása a 2025-ös év legizgalmasabb lakberendezési trendje lesz, amely új utat nyit az egyensúly és a kreativitás világában.

"Midimalista" trend

Kevés ember akad, aki ne ismerné Anne Hathaway amerikai színésznőt, aki tehetségével és sokoldalúságával a hollywoodi filmipar egyik meghatározó alakjává vált. Nagy áttörését a 2001-es "Neveletlen hercegnő" című film hozta meg számára, ahol egy átlagos tinédzserből lett hercegnőt alakított. Hathaway karrierje azóta is folyamatosan ível felfelé, számos emlékezetes szerepet játszott el olyan filmekben, mint a "Nyomorultak" (2012), amiért Oscar-díjat nyert, és a "Az ördög Pradát visel" (2006), amely tovább növelte népszerűségét. Anne 2012-ben ment férjhez a színész-üzletember Adam Schulmanhoz, akivel két fiuk született. A család jelenleg Kaliforniában él, itt rendezték be luxusvillájukat is. A színésznő karizmatikus jelenléte és kifinomult stílusérzéke nemcsak a vásznon, hanem a divatvilágban is inspirációként szolgál, így a lakberendezés világába való betekintése is nagy érdeklődést kelt.

Az elmúlt években a lakberendezési trendek két véglet közt ingadoztak: a letisztult, minimál stílus és a merész, maximalista megközelítés között. Azt gondolhatnánk, hogy ezek a stílusok egymást kizárják, de Anne Hathaway előszoba dizájnja megmutatja, hogy a két irányzat ötvözése nemcsak lehetséges, de inspirálóan is hathat. Részletek a galériában!

A színésznő innovatív, minimalista elrendezéssel ellensúlyozza előcsarnokának élénk színvilágát és mintás padlóját. Hathaway lakberendezője, az elismert Studio Shamshiri egy tartalék padot helyezett el a szoba bal oldalán, előtte egy kis lekerekített dohányzóasztallal. A szoba jobb oldalán fehér, matt váza áll. Arany-fekete világítás lóg le az ajtó előtt, középpontba helyezve a teret.
Kattints a további képekért!

A fehér konyháknak nem kell feltétlenül unalmasnak lenniük – és az énekes-színésznő egyik kedvenc helyisége is pont ezt bizonyítja. Mutatjuk, hogyan dobta fel egy lendületes csavarral a megszokott klasszikust.

Leadfotó: Getty Images / Jamie McCarthy

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.
Sztárok
A most 35 éves Jake Lloyd nevét 1999-ben ismerte meg a világ, amikor az akkor még csak szárnyait bontogató gyerekszínész szerepet kapott a Star Wars első epizódjában, a Baljós árnyakban. A rajongók...