Selena Gomez ismét letarolta a vörös szőnyeget: végzet asszonyaként ragyogott a filmpremieren a gyönyörű színésznő

A hollywoodi szexszimbólum újfent istennőként tündökölt a minap Los Angelesben, és ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legszebb nő a világon.

Káprázatos estélyit viselt

Selena Gomez mostanában rengeteg vörös szőnyeges eseményen vett részt, mivel augusztus végén megjelent a Netflixen az Emilia Pérez, egy francia zenés krimi-vígjáték-dráma, melyben Selena az egyik főszereplő Zoe Saldana, Karla Sofia Gascon, Adriana Paz és Edgar Ramirez mellett. A minap az előbb említett sztárok a film Los Angeles-i premierjén jártak, a vörös szőnyeges eseményen pedig ezúttal is minden szempár Selena Gomezre szegeződött, nem véletlenül: a színész-énekesnő egy csodás és különleges fekete estélyit viselt, melyben úgy festett, akár egy istennő. Galériánkban mtuatjuk a meseszép ruhakölteményt!

Selena a 2024-es Cannes-i Filmfesztiválon ezt a sötétkék, és meglehetősen kivágott ruhát viselte, miközben az Emilia Pérezt promotálta.
Kattints a további képekért!

Gyönyörű nővé érett a Pop Királyának egyetlen lánya, így nem csoda, hogy szépségére bizony az ügynökségek és a világhírű márkák is felfigyeltek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.