Sztárban Sztár All Stars: ezt állítják a dühös nézők, pokolian elszabadultak az indulatok

Hétvégén zárult le a Sztárban Sztár All Stars csúcsévada a TV2-n, és a nézőket alaposan meglepte az eredmény. Az internet népe még most is vitázik egymással.

Kevesen gondolták volna, hogy ez lesz a végeredmény

Szombat este véget ért a Sztárban Sztár jubileumi tizedik évada, ahol Gubik Petra, Oláh Gergő, Peter Srámek és Puskás-Dallos Peti igyekeztek bebizonyítani a nézőknek, hogy ők érdemlik meg a győzelmet.

Az énekesek a döntőben is fantasztikus teljesítményt nyújtottak, így szoros volt az eredmény. A műsorvezető, Tilla először felfedte a fantomképeket, majd kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti lett a negyedik helyezett, Oláh Gergő pedig a bronzérmes.

Végül Gubik Petra és Peter Srámek közül utóbbi zsebelte be a győzelmet. A galériánkban kiderül, mit szóltak ehhez a kommentelők, akik nem fogták vissza magukat.

A négy zsűritag, Lékai-Kiss Ramóna, Liptai Claudia, Hajós András és Stohl András heteken át pontozta a versenyzőket. Azonban a döntőben már csak a véleményükkel befolyásolták a tévénézőket, sorrendet már nem állítottak fel.
Kattints a további képekért!

Őrült showt hozott el a TV2 a Sztárban Sztár All Stars című műsorával, amiben Bereczki Zoltán nem akart részt venni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...