Óvatosságra int a Merkúr: ezt a 3 csillagjegyet a héten hamis barátok vehetik körbe

Az asztrológiai hatások gyakran finoman, de határozottan jelzik előre az életünkben felbukkanó kihívásokat és lehetőségeket.

Ismerd fel a hamis barátokat

A bolygók mozgása és helyzete nemcsak az érzelmeinkre, hanem a kapcsolati életünkre is komoly befolyással lehet. Ezen a héten a Merkúr, a kommunikáció bolygója, különös figyelmeztetést küld néhány csillagjegy számára. Azok, akik általában nyitottak és bizalommal fordulnak mások felé, most könnyen olyan helyzetben találhatják magukat, ahol az őszinteség és a szándékok nem egyértelműek.

A barátságok és emberi kapcsolatok mindennapjaink meghatározó elemei. Sokszor éppen a hozzánk legközelebb álló embereken keresztül érezzük a világ támogatását, biztonságát és melegségét. De mi történik akkor, amikor a jó szándék helyett hamis barátok közelítenek felénk? Amikor olyan emberek kerülnek a közvetlen közelünkbe, akik nem őszinték, és a kapcsolatuk velünk inkább kihasználásra, manipulációra épül? Az ilyen kapcsolatok nemcsak érzelmileg megterhelők, de hosszú távon komoly lelki károkat is okozhatnak.

A Merkúr figyelmeztetése különösen fontos most, hiszen három csillagjegy számára ezen a héten fokozott figyelemre lesz szükség a baráti körükben. Lehet, hogy eddig megbízhatónak tűnt valaki, de most előtérbe kerülhetnek azok a rejtett motivációk, amelyek árnyékot vethetnek a kapcsolatokra. Nézzük meg, melyik három csillagjegy van kitéve a legnagyobb veszélynek ezen a héten, és milyen jelekre érdemes figyelniük, hogy felismerjék a hamis barátokat!

Szűz Ismerd fel a hamis barátokat és tarts velük távolságot. Előfordulhat, hogy az egyikük irigységből megpróbálhat ártani neked. Szerencsére a párkapcsolatod most jól alakul, szeretet, egyetértés és harmónia jellemez titeket az elkövetkezendő napokban. Sok mindent meg tudtok beszélni és legnagyobb örömödre egyre több szó esik a jövőbeli tervekről is. Pénzügyileg most egy kicsit labilisabb napok következnek, ezért jobban teszed, ha a hitelkártyádat elrejted magad elől, nehogy költekezni kezdjél.
Kattints a további képekért!

A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...