Fashion&Beauty

Rövid, de stílusos: 5 körömtrend, amivel hódíthatsz idén ősszel

Ezek a rövid őszi körmök a legdivatosabb árnyalatokat kombinálják a kényelmes hosszúsággal és formákkal.

Elegancia röviden

Ahogy beköszönt az ősz, a divat világában nemcsak a ruhatárunkat frissítjük, hanem a körmeink stílusát is érdemes újragondolni. A rövid körmök idén ősszel különösen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen nemcsak kényelmesek és praktikusak, de elegáns megjelenést is biztosítanak.

A rövid köröm tökéletes választás lehet azoknak, akik aktív életet élnek, vagy egyszerűen csak nem kedvelik a hosszabb körmöket. Az őszi szezonban különösen népszerűek a visszafogott, letisztult minták, amelyek a természet színeit idézik, és harmóniában vannak az évszak hűvös hangulatával. A rövidebb körmök további előnye, hogy kevésbé hajlamosak a törésre, és ápolásuk is egyszerűbb, ami a rohanó hétköznapokon igazán előnyös lehet.

A minimalista trendek mellett számos kreatív és stílusos ötlet kínálkozik azok számára, akik szeretnék feldobni manikűrjüket a hidegebb hónapokban.

Az ideális őszi manikűr elkészítéséhez nem feltétlen szükséges profi körmös segítségét kérni. Egy kis kreativitással és néhány alap körömlakk árnyalattal otthon is könnyedén elérhetjük a kívánt megjelenést. Azonban fontos, hogy a körmök mindig megfelelően ápoltak legyenek: a rendszeres reszelés és a körömágy bőrének hidratálása nélkülözhetetlen az egészséges megjelenés érdekében.

Melyek az ősz legtrendibb színei rövid körömre?

Kattints a galériára!

A rövid bordó és szögletes körmök a mennyei páros. A párosítás elegáns és jól viselhető, annak ellenére, hogy egy sötét körömszínről van szó, arról nem is beszélve, hogy a sötét bordó, burgudni szín nagyon divatos ősszel.
Kattints a további képekért!

Ez a szezon leggyönyörűbb és legelegánsabb kiegészítője, így neked is érdemes lesz beszerezned egy jó minőségű darabot.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Vízöntőre végre rátalálhat a nagy szerelem! Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
A Palvin család tagjai le sem tagadhatnák, hogy megnyerték a genetikai lottót.
Fashion&Beauty
Ezek a rövid őszi körmök a legdivatosabb árnyalatokat kombinálják a kényelmes hosszúsággal és formákkal.