Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a nő: zokogva borult a padlóra, amikor megtudta, ki is a vér szerinti apja

A 42 éves hölgy utólag már megbánta, hogy megpróbált fényt deríteni felmenői ködös múltjára.

Négy évtized után tudta meg, ki is az igazi apja

Nem mindig találunk aranyrögöket, ha úgy döntünk, hogy leereszkedünk a múlt feneketlen kútjába. Néha bizony jobb, ha egyes családi titkokat a feledés örök homálya palástol. Persze az emberben óhatatlanul is ott munkálkodik a féktelen, mélyről jövő kíváncsiág: "Honnan származom? Kik is valójában a felmenőim? Mi a családom valódi, teljes története?" Valószínűleg ilyen kérdések kavaroghattak abban a 42 éves nőben is, aki nemrégiben DNS-tesztet csináltatott, mert szerette volna megtudni, mennyire kiterjedt valójában a famíliája. A hölgy szívszaggató históriáját a Mirror osztotta meg: zokogva borult a földre, amikor - a tesztnek köszönhetően - megtudta, hogy ki is a vér szerinti apja.

Amikor a nő megtudta, hogy nem is az az igazi apja, akit 42 éven át annak gondolt, teljesen kiborult, és azonnal az édesanyjához rohant.
Kattints a további képekért!

A férfi súlyos beteg feleségén veseátültetést kellett végrehajtani: e szorult helyzetben derült fény egy meghökkentő családi titokra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Lifestyle
Lifestyle
Van egy filléres dolog a te házadban is, amivel ha alaposan bekened a csaptelepet, többé nem kell attól tartanod, hogy makacs víznyomok és vízkő tarkítja majd a felületét.
Sztárok
Lifestyle
New York művészeti negyedében a Magyar Nemzeti Bank kortárs művészeti gyűjteményének darabjaiból nyílt kiállítás szombaton, amely egy hónapon keresztül látogatható – írja az MTI.