II. Erzsébet 75 évig a táskájában tartotta Fülöp herceg ajándékát: egy tapodtat sem mozdult a tárgy nélkül

II. Erzsébet és Fülöp herceg életen át tartó szerelme nagyon különleges volt, amit jól bizonyít az is, hogy a néhai uralkodó évtizedekig a táskájában tartott egy ajándékot, amit még férje adott neki egybekelésük apropóján.

Sosem hiányozhatott

Egy korábbi cikkünkben már kifejtettük, hogy II. Erzsébet életében jelentős szerepet játszottak a kézitáskái, viszont nem csupán divathóbortból, hiszen nem egyszer előfordult, hogy ridikülje segítségével küldött titkos jeleket az őt körülvevő személyzetnek. Mivel hatalmas gyűjteménye volt, bármilyen szetthez tudott magának olyan színűt, fazonút és stílusút találni, ami tökéletesen megfelelt az adott alkalomnak. Variálásra tehát bármikor megvolt a lehetősége, és bizonyára kiegészítői mindig tartalmaztak olyan holmit, amit mások talán szükségtelennek, feleslegesnek tartanának – egy valami azonban soha nem hiányozhatott a tárgyak közül, az uralkodó ugyanis évtizedek óta ragaszkodott hozzá. Ez nem véletlenül volt így: a kellékhez személyes érzelmek fűzték, hiszen annak idején férje, Fülöp herceg lepte meg vele; galériánkban eláruljuk, mi volt ez az ajándék, ami mindig ott lapult Őfelsége retiküljében!

II. Erzsébet és Fülöp herceg románca legendás volt: nagyon fiatalon találkoztak, és több mint 70 éven át voltak együtt. Természetesen náluk is adódtak hullámvölgyek, de végül minden akadályon túllendültek – még a herceg hűtlenségi botránya sem vert éket közéjük soha.
Kattints a további képekért!

Még egy királynő is kötődhet egy bizonyos ékszerhez, amit soha nem hajlandó levenni – Erzsébet is így volt egy különleges darabbal, amit 75 évig viselt minden áldott nap.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo - Pool/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Több héten át tartó versengés után, ma este kiderült, hogy ki nyerte a Sztárban sztár jubileumi évadát, a Sztárban Sztár All Starst.
Lifestyle
A Bikának ma jelentős változásokkal kell számolnia. Napi horoszkóp.
Sztárok
II. Erzsébet és Fülöp herceg életen át tartó szerelme nagyon különleges volt, amit jól bizonyít az is, hogy a néhai uralkodó évtizedekig a táskájában tartott egy ajándékot, amit még férje adott neki...