Sztárok

Percekkel a halála előtt még barátnőjével közös fotót posztolt a 31 évesen elhunyt Liam Payne

A One Direction zenekar hajdani tagja egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le. Halála pontos körülményeire még mindig nem derült fény.

Az eset részletei még mindig homályosak

Harmincegy esztendős korában, szerda este meghalt Liam Payne, akit a nagyközönség főként a One Direction nevű fiúbanda korábbi tagjaként ismerhetett. A 31 éves zenész egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeleti erkélyéről zuhant ki, de halála pontos körülményei még mindig tisztázatlanok. Elsőként a TMZ számolt be a váratlan tragédiáról: a lap még egy fotót is közzétett a hotel előtt fekvő Payne holttestéről. A lap értesülései szerint a néhai előadóművész és barátnője szeptember 30-án érkeztek meg Argentínába, a nő viszont október derekán elutazott, Payne így már egyedül jelentkezett be a CasaSur Palermo Hotelbe, ahol a tragédia is történt. Az esetet még keserűbbé színezi, hogy halála előtt néhány perccel Payne még aktív volt az interneten, s többek között egy megrendítő bejegyzést is publikált.

Liam Payne utolsó Snapchat-posztjában még barátnőjével, Kate Cassidy-vel pózolt, sőt a TikTokon is megjelent egy videó, amin a szerelmespár épp a reggelijét költi el.
Kattints a további képekért!

A két évvel ezelőtt elhunyt uralkodónő élete végéig nem tudta megbocsátani Meghan Markle-nek, hogy elidegenítette a családtól imádott unokáját.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Lifestyle
Továbbra is megosztja a diákokat és tanulókat, hogy helyes-e egyáltalán a hazai iskolákban bevezetett okoseszköz-tilalom, mindenesetre máris a láthatáron van az újabb szigorítás.
Sztárok
A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.
Sztárok
Az Ázsia Expressz idei évadát végül Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte, ami szemlátomást megviselte Krausz Gábort. A sztárséf nem is tudta leplezni csalódottságát.