Sztárbox: rengetegen aggódtak Noszály Sándor állapota miatt, most a testvére tett bejelentést

Azt sokan sejthették, hogy valami nincsen rendben Noszály Sándorral. A testvére bejelentette, hogy az egykori teniszező nem folytatja a Sztárboxot.

Az egészségügyi állapota miatt nem lép ringbe a döntőben

A RTL november 3-án este rendezi meg a Sztárbox Szuperdöntőt, amely a szokottól eltérően már 19.00-kor elindul. Ez nem is meglepő, hiszen az este során a nézők öt mérkőzést is láthatnak majd.

Azonban kiderült, hogy Noszály Sándor egészen biztosan nem fog ringbe lépni. Rengetegen beszámoltak a napokban tanúsított szokatlan, zavart viselkedéséről, illetve a különös tartalmakról, melyeket a közösségi oldalán osztott meg.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mit kell tudni a híresség jelenlegi állapotáról.

Noszály Sándor testvére, Noszály Andrea nemrég nyilatkozatot adott ki az egykori teniszcsillag valós állapotáról, melyet a Story magazin közölt.
Kattints a további képekért!

Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg tisztázni, mi is történhetett a hajdani teniszcsillaggal.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Egészen más karrierről álmodozik György herceg, mint ahogyan azt a legtöbben gondolnák, sőt: Katalin és Vilmos legidősebb gyermeke egyáltalán nem vágyik arra, hogy jövőbeli munkája a nyilvánossághoz...
Fashion&Beauty
Katalin hercegné kedvenc blézere bárki számára elérhető, hiszen egyáltalán nem nevezhető luxuskategóriának.
Lifestyle