Sztárok

Vajtó Lajos is kommentálta Noszály Sándor ámokfutását: "Bár senki nem fogja elhinni, de nem kábítószer-probléma"

Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg tisztázni, mi is történhetett a hajdani teniszcsillaggal.

Mi történt a hajdani teniszcsillaggal?

Noszály Sándor az elmúlt időszakban visszatért a rivaldafénybe: a korábbi reality-sztár nemrégiben az RTL Sztárbox című műsorában villantotta meg ökölvívó-tudását, az utóbbi pár napban viszont egészen más okból került az újságok címoldalára. A korábbi teniszcsillag, aki most épp Los Angelesben tartózkodik, nemrégiben Jedikről, a dalai láma reinkarnációjáról és "fehér jelzések felszívásáról" beszélt, zavarba ejtő viselkedése pedig hazai rajongóiban is aggodalmat szült. A Blikk cikke szerint az egykori sportolót le is tartóztatták Los Agelesben, de minden jel arra utal, hogy tovább folytatja egyre kellemetlenebbé váló ámokfutását. Az egykori reality-hős viselkedésének rejtélyét most barátja, Vajtó Lajos üzletember próbálta megfejteni, aki a téma kapcsán a Borsnak nyilatkozott.

"Amíg Sándor nem költözött Amerikába és a mi barátságunk intenzív volt, azt hittem, hogy az élete felszálló ágban van" - elevenítette fel a múltat Vajtó, aki szerint Noszályon még a legutóbb időkben sem látszott, hogy aggasztó lenne a mentális állapota.
Kattints a további képekért!

A szorítóba visszatérő Sárközi Ákos akkora ütést mért riválisára, Horváth Tamásra, hogy az énekes alig bírt feltápászkodni, de ennél sokkal súlyosabb problémája is akadt.

Leadfotó: Instagram / noszaly

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné annyira dühös lett Vilmos herceg „elfogadhatatlan” viselkedése láttán, hogy nem teketóriázott: azonnal választás elé állította a trónörököst.
Sztárok
A 2017-ben elhunyt énekes unokája a 2022-es X-Faktorban is feltűnt, ahol bebizonyította, hogy bizony örökölte nagyapja talentumát.
Sztárok
Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg...