Sztárok

Demi Moore nem kertelt, amikor Bruce Willis állapotáról kérdezték: "Ha ahhoz ragaszkodunk, ami régen volt, elvesztettük a meccset..."

A rivaldafénybe üstökösként visszatérő színésznőt a Hampton Nemzetközi Filmfesztiválon tüntették ki életműdíjjal, de a rangos eseményen exférje, a súlyos betegségben szenvedő Bruce Willis állapotával kapcsolatban is kapott kérdéseket.

61 évesen definiálja újra a karrierjét

Demi Moore 2024-ben színészi sokadvirágzását éli. A 61 éves színésznő legújabb filmje, A szer (The Substance) provokatív, formabontó testhorror, melynek kapcsán a nagynevű rendező, David Cronenberg hatását szokták emlegetni a filmkritikusok. Az alkotás cannes-i bemutatója óta rengeteg neves elismerést kapott, a főszerepet alakító Moore pedig üstökösként tért vissza a rivaldafénybe. (Egyesek már most azt rebesgetik, hogy a világsztár biztosan elnyeri élete első Oscar-díját a kimustrált tévésztár, az örök fiatalság elixírjét lázasan kutató Elisabeth Sparkle megformálásáért.) A híresség nemrégiben a Hampton Nemzetközi Filmfesztiválon vehetett át életműdíjat, de ha már ott járt, az újságírók exférje, a frontotemporális demenciában szenvedő Bruce Willis aktuális állapotáról is faggatták - írja a People. Lássuk a színésznő válaszát!

Moore a díjátadót követően egy kerekasztal-beszélgetésen is részt vett, ahol a frontotemporális demenciához hasonló betegségek szakértői is megszólaltak. A színésznő ekkor árult el részleteket korábbi férje, a legendás színész, Bruce Willis jelenlegi helyzetéről.
Kattints a további képekért!

Időről időre feltűnik egy sorozat, amely azonnal magával ragad minket. A legújabb kedvencünk? A Netflix új romantikus vígjátéka, a Bármit, csak ezt ne. Nem is csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve várják a folytatást.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Sztárok
Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg...
Sztárok
Nagyon sokan szeretnék Szépréthy Rolandot látni a ringben. Most ez a celeb hívta ki egy mérkőzésre!
Egészség
Ha túl nagy a lárma, az ember nehezebben érti meg a beszédet. Triviális tapasztalatnak tűnik, ezért a mindennapokban ügyet sem vetünk rá.