Sárközi Ákos már most tudja, mit akar idősen csinálni, és nem a tévé előtt fog ücsörögni

Kiderült, hogy Sárközi Ákos vissza fog térni A Konyhafőnök új évadában, de nem kap kiemelt szerepet. A rajongók emiatt még mindig pokolian mérgesek, de az új műsorelemekre azért kíváncsiak.

A Michelin-csillagos szakácsnak ráadásul ismét ringbe kell majd lépnie

Nem olyan rég könnyűsúlyúban harcolt egymás ellen Sárközi Ákos és Horváth Tomi a Sztárboxban, akik között 15 év korkülönbség van, ám ez abszolút nem érződött, hiszen mindketten kihozták magukból a maximumot.

Azonban jön a visszavágó. Horváth Tomi ellenfele Miller Dávid lett volna, de ő közben eltörte az orrát több helyen is, így Sárközi Ákos rábólintott, hogy visszatérjen a ringbe.

Sajnos az elismert séfet a rajongók A Konyhafőnök új szezonjában csak egy picit láthatják, nem hivatalos zsűriként, de Sárközi Ákos emiatt egyáltalán nem csalódott. A galériánkban megmutatjuk, hogy milyen tervei vannak!

Sárközi Ákos mindig is egy roppant előrelátó, és pozitív ember volt. A rajongói is tudják, hogy nagyon nehéz őt kizökkenteni.
Kattints a további képekért!

Ismét nagyon elfoglalt Sárközi Ákos, akiről kiderült, hogy nemcsak a Sztárboxban, de A Konyhafőnök új évadában is visszatér majd.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
III. Károly királynak nem csak a rák vehette volna el az életét, hanem egy férfi is. Ha úgy vesszük, a merénylőnek köszönheti II. Erzsébet fia, hogy még életben van.
Lifestyle
Eltűnik a polcokról a magyarok egyik kedvenc keksze. Bár lenne helyettesítő termék a boltokban, viszont arra rengetegen panaszkodnak.
Lifestyle
A modern technika újításait jó kihasználni, de ezek ellenünk is fordulhatnak. Az új kártevő például már bankkártyákat tud leutánozni.