Heti horoszkóp, 2024.10.14. - 2024.10.20.: A Rák életében fenekestül felfordul minden és semmi sem marad a régiben

Új kezdetek, ugyanakkor nehéz idők várnak a Kosra. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Új kezdet jöhet a héten, ám a problémák ezzel még nem oldódnak meg. Nehéz idők várnak a Kosokra és minden erejükre szükségük lesz, ha ki akarnak tartani elképzeléseik mellett. Szerdától párkapcsolati téren egy kis vihar várható, de szerencsére a helyzet egy napon belül rendeződik, ha mindketten elég figyelmet fordítanak a megoldásra.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

Gondold át melyik életterület az, ahol változásokat szeretnél elérni. Lehetséges, hogy tudatosabban akarsz táplálkozni vagy olyan munkahelyet szeretnél, ahol kreatívabban és szabadabban dolgozhatsz. Netán a szerelem az, ahol megfogalmazod, milyen partnerre is lenne szükséged. Írj egy „határidőnaplót” arra vonatkozóan, hogy mit és mikorra szeretnél elérni, így visszatekintve látni fogod, mennyit haladtál előre.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az Ikrek úgy érezhetik, hogy ezen a héten végleg elfáradtak és nem bírnak többet teljesíteni. Iktassanak be egy-két nap pihenőt, ha megtehetik, de ha nem, akkor minden nap találjanak pár órát, amikor saját magukra összpontosíthatnak. A legnagyobb baj az, hogy a munka és magánélet közepette, ők maguk teljesen háttérbe szorultak és minden mást maguk elé helyeztek. Itt az idő, hogy ez megváltozzon és az öngondoskodás prioritás legyen.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

VI.22. - VII.22

Rák

A változások ezúttal családi színtéren fognak bekövetkezni. Az Uránusz alapjaiban fogja megrengetni a családi rendszert és felállást, így a Rákoknak készen kell állniuk arra, hogy teljesen új időszak veszi kezdetét. Lehetséges, hogy ez az a pont, ahol szembesülnek azzal, hogy gyermekeik felnőttek vagy éppen szüleik megöregedtek. De nincs kizárva, hogy veszteséggel vagy lakóhelyváltozással fog járni ez az eseménydús időszak.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten nagyon intenzíven reagálsz minden történésre. Ha új emberekkel találkozol, az első pillanatban érzed, hogy szereted vagy gyűlölőd őket. Éppen ezért igen veszélyes időszak ez a szerelemben, hiszen a szenvedély egyik pillanatról a másikra csaphat át haraggá. Ha indulataidat nem tudod a megfelelően kontrollálni akkor erőszak is felütheti a fejét. Amennyiben másképp nem megy, tudatosan szállj ki bizonyos helyzetekből, és energiádat pedig inkább sportban vezesd le.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A családoddal szemben a héten nagyvonalú és segítőkész vagy. Tisztában vagy vele, hogy most nagy szükségük van rád, hiszen te vagy az egyetlen, aki ebben a helyzetben segíthet nekik. Te szívből jövő szeretetből teszed, amit kell, és ez közelebb hoz titeket egymáshoz egy olyan személlyel, akivel a múltban eltávolodtatok. A hét vége felé kitartásodnak köszönhetően rendeződik az otthoni helyzet, így jut időd magadra és a számodra fontos dolgokra is.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Figyelj jobban a környezetedben élőkre, hiszen általuk választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amik önmagaddal kapcsolatban foglalkoztatnak. Minden kapcsolatod, legyen az szerelmi, baráti vagy munkahelyi egyfajta tükör számodra, és ne feledd, hogy az emberek okkal és feladattal érkeznek az életünkbe. Vedd sorba kitől mit tanultál vagy tanulhatnál, még akkor is, ha látszólag nem rokonszenves neked az illető. Ha máshogy állsz hozzá, akkor az kapcsolatotokon is sokat fog javítani.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten te vagy az újtások bevezetője, aki ott is utat és lehetőséget lát, ahol mások már csődöt mondtak. Akaratod nagyon erős és mindenáron véghez akarod vinni a terveidet, még ha emiatt magányra is vagy ítélve. A napokban sokszor érzheted azt, hogy környezeted, de még a barátaid vagy a párod sem igazán érti mi van benned, olyan egyedi és elvont módon gondolkodsz. Ne akard a tömeget követni, mert a szíved mindig másfelé fog húzni. Vállald a feladataidat akkor is, ha kevés segítségre számíthatsz és a felelősség egyedül téged terhel.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Józansággal sokkal többre mész, mint zsenialitással. Kicsapongás és mértéktelenség helyett légy visszafogott, legyen szó pénzügyekről, evésről, vásárlásról vagy szerelemről. A héten nem jó, ha egyszerre több dologra akarsz koncentrálni, mert az irányítás kicsúszhat a kezdet közül. Figyelj oda mire költesz, mert különben jelentős összegek folyhatnak ki a kezed közül. A szerelemben most egy kis kalandra és flörtre vágysz, azonban ez féltékenységhez és veszekedésekhez vezethet. Ne cselekedj hirtelen felindulásból, hallgass inkább a józan eszedre!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

Lehetséges, hogy olyan iránt lobbannak lángra érzelmeid, aki ezt nem viszonozza, viszont, aki lesi minden kívánságodat, azt pedig te nem veszed észre. Úgy érzed, valóságos szerelmi háromszögbe kerültél és sehol nem látod a kiutat. Ne légy szigorú önmagaddal szemben, hiszen te is emberből vagy aki hibázik. Ugyanakkor a makacsságod és csökönyösséged nem vezet sehova, jobb lenne, ha ezúttal hallgatnál mások véleményére és megfogadnád a jóakarók tanácsait.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem biztos, hogy mindig neked van igazad, még akkor sem, ha tisztában vagy vele, hogy műveltséged és intelligenciád felülmúlja a beszélgetőpartneredét. Nem kell, hogy mindig tiéd legyen az utolsó szó, főként nem párkapcsolati vita során. Hagyd a másikat is szóhoz jutni, így sokkal könnyebb felderíteni a félreértések okát. Előnyös ez a hét azok számára, akik szellemi munkát végeznek, hiszen ezen a téren most jelentős sikereket érhetnek el.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

A héten sok mindent kell megszervezned és összehangolnod, ezért nem csak szakmai hanem otthoni területeken is gyakorlatiasságra van szükséged. Nem segít a helyzeten, hogy minden szem rád szegeződik és tudod, hogy felülről szemmel tartják minden lépésedet. A nyomás miatt a hét végére kissé megtörhetsz, azonban ez az állapot csak átmeneti, hamar visszanyered az egyensúlyodat és ismét nekivágsz terveid megvalósításának.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Van egy olyan kutyafaj a sok közül, amit Will Atherton kutyakiképző egyáltalán nem ajánl családos emberek számára, aminek egy oka van, és nem az eb vadsága vagy épp veszélyessége az.
Lifestyle
A Mérleg ma két szék közül a pad alá eshet, ha nem siet. Napi horoszkóp.
Lifestyle