Utazás

Brutális pusztítást okozott az Egyesült Államokban az évszázad egyik legerősebb hurrikánja - Videó

Mintegy kétmillió ember maradt áram nélkül a tengerentúlon, amikor a Milton hurrikán megérkezett Florida nyugati partjához.

Már halálos áldozata is van

Elérte az Egyesült Államokat az utóbbi száz év egyik legerősebb hurrikánja, a Milton - számolt be róla a Reuters. A hurrikán brutális tornádók kíséretében söpört végig az államon, rengeteg otthont rombolt le, s hozzávetőleg kétmillió ember maradt áram nélkül. A 200-205 km/órás széllökések miatt különösen veszélyessé vált a helyzet az USA déli részén található államban. A hurrikánnak egyébként már halálos áldozata is van.

Némi bizakodásra ad okot, hogy a Nemzeti Hurrikán Központ információi szerint a Milton mostanra 1-es erősségűre szelídült, vagyis most már "csak" 145 km/órás sebességgel halad, s most épp a Florida középső régiójában található város, Orlando felé tart - írja a CNN. Lapozd fel galériánkat, ha kíváncsi vagy, milyen pusztítást végzett a tengerentúlon a félelmetes hurrikán!

A Florida keleti partján fekvő Fort Pierce-ben már két halálesetről is beszámoltak, mindkettő egy helyi idősek otthonában történt.
Kattints a további képekért!

A Turkish Airlines nevű török légitársaság járata Seattle-ből tartott Isztambulba, amikor a pilóta hirtelen eszméletét vesztette.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Utazás
Sztárok
A rajongóknak még nem igazán jutott el a tudatáig, hogy nem láthatják majd többé a kedvencüket a pályán. Azonban sokan elfogadják, hogy ez volt az ésszerű döntés.
Lifestyle
Ha te sem szeretnéd, hogy otthonodat negatív energiák járják át, akkor mindenképp érdemes leltároznod, és megszabadulnod azoktól a dolgoktól, amelyek bevonzzák a rosszat.
Home&Design
A szín békés, meghitt hangulatot teremt, ezért a szakértők azt javasolják, hogy a nappalidat és az étkeződet dobd fel vele.