Óriási feltűnést keltett a ruhájában Eva Longoria, senki sem tudta róla levenni a szemét

Eva Longoria a minap a párizsi Global Gift jótékonysági gálán tette tiszteletét, méghozzá egy olyan ruhakölteményben, amiről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Csak úgy tündökölt

A Született feleségek című sorozatból megismert Eva Longoria még mindig a férfiak kedvence, viszont nők milliói is rajonganak érte, ugyanis remek példát mutat számukra azzal, hogy mindig is bátran vállalta természetes vonásait, valamint azt, hogy sok más sztártól eltérően szülés után nem az volt számára az elsődleges prioritás, hogy más sztárokhoz hasonlóan minél előbb lefaragjon a kilókból. Épp ellenkezőleg: mióta világra hozta gyermekét, az immáron hat esztendős Santiagót, csak úgy ragyog, elbűvölő kisugárzásával pedig mindenkit megbabonáz. A minap kisfiával együtt pózolt a kameráknak a vörös szőnyegen, ahol ráadásul mesés kreációja is nagy szenzációt okozott; galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan nézett ki a színésznő!

Eva Longoria szombaton Párizsban tartózkodott, ugyanis jelenése volt a Global Gift jótékonysági gálán, ahova ezúttal kisfia, Santiago kísérte el.
Kattints a további képekért!

Eva Longoria nem fél megmutatni magát photoshop és filterek nélkül: a 49 éves színésznő bátran vetkőzött falatnyi bikinire a strandon, a látványtól pedig sokaknak leesett az álla.

Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Chad Michael Murray a 2000-es évek nagy sztárja volt, és nemcsak a vásznon aratott óriási sikert, hanem a nők körében is külsejének hála – nos, túl a negyvenen még mindig megvesznek érte a gyengébbik...
Sztárok
Bár Lady Gaga nevét az egész világ ismeri, sokan még csak nem is hallottak a szupersztár anyjáról, Cynthia Germanottáról, aki 70 évesen is úgy fest, akár egy díva.
Sztárok
Ugyebár nem olyan rég Azahriah bejelentette, hogy visszavonul, persze nem a végtelenségig. Az már régen is kiderült, hogy számára nem a pénz a lényeg.