Rendkívüli dolog derült ki Michael Schumacher állapotáról, az orvos nem akart mellébeszélni

Egy idegsebész beszélt arról, hogy milyen állapotban lehet jelenleg Michael Schumacher, aki állítólag a lánya esküvőjén is megjelent nem olyan rég.

Szerinte a pilóta valószínűleg nem élhet aktív életet

Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnokáról sajnos vajmi keveset tudunk, amióta 2013-ban megtörtént vele az a szörnyű síbaleset.

Schumacher rengeteg időt töltött kómában, mielőtt 2014 júniusában felébredt volna. Azóta otthonában lábadozik, ahol felesége, Corinna, és egy jól összerakott orvosi csapat gondoskodik róla éjjel-nappal. A családja már akkor hírzárlatot rendelt el, és csak nagyon ritkán adtak ki közleményeket az egészségi állapotáról. A rajongók jelenleg sem tudják, hogy a pilóta képes-e kommunikálni, mozogni, vagy rendesen érzékelni a külvilágot, de az utóbbit elvileg igen.

Most egy idegsebész is megszólalt, hogy milyen állapotban lehet a Forma-1-es legenda, aki állítólag a lánya esküvőjén is részt tudott venni. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit mondott!

A szakértők véleménye megoszlik Schumacher felépülésének esélyeiről. Az agysérülések rendkívül összetettek, és a felépülés mértéke nagyban függ a sérülés súlyosságától és az egyéni körülményektől.
Kattints a további képekért!

Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Egészség
A Public Health England szerint sajnálatos módon 10 felnőttből kevesebb, mint egy visz be a szervezetébe napi szinten elegendő mennyiségűt ebből a szénhidrátból, pedig rengeteg egészségügyi probléma...
Sztárok
Nemsokára megjelenik a 2023 januárjában elhunyt Lisa Marie Presley memoárja, melyben az énekesnő néhai férjével, a legendás Michael Jacksonnal kapcsolatban is meglepő sztorikat olvashatunk majd.