Molnár Anikó ismét hatalmas csalódásba futott bele, de nem a felnőtt oldalas pajzánkodása miatt

Molnár Anikó karrierje szárnyal, mivel továbbra is gyártja az egyik felnőtt oldalra a tartalmakat, de a szerelem nem akar bekopogtatni az ajtón.

A híresség a 49. születésnapjára egy különleges utazást tervezett egy férfival, de ez nem jött össze

Molnár Anikó rengeteg munkába belekóstolt, de aztán jött számára a Való Világ, aminek a második szériájában szerepelt. Aztán még nagyobb lehetőséget kapott a TV2-től, mivel a celeb lett a Nagy Ő, akinek rengeteg férfi versenyzett a szerelméért.

Anikó így ötvenhez közel úgy döntött, hogy belekóstol a felnőtt tartalmak gyártásába, ahol őrületes rajongótábor gyűlt össze. Akadt olyan, aki még a kezét is megkérte, de tudjuk jól, hogy a fizetős kuncsaftok ajánlatait nem szabad komolyan venni.

Molnár Anikó máshol kereste a szerelmet, de egy hatalmas koppanás lett a vége. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan!

Azt Molnár Anikó sem gondolta volna, hogy a felnőtt oldalon ilyen jól fog keresni, de ez teljes mértékben kifizetődött a számára.
Kattints a további képekért!

Molnár Anikó úgy van vele, hogy senkinek nem kell elszámolnia.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Bak keresve sem találhatna jobb napot a mainál, ha karrierváltáson gondolkodik. Napi horoszkóp.
Sztárok
Rendkívül elegánsan érkezett az Inspiráló Nők Estje gálára Szarvas Andi, aki a helyszínen többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak, mit szóltak a párjával, mikor megtudták, hogy szülők lesznek.
Sztárok
Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről...