Vilmost megeszi a sárga irigység: a herceg iszonyatosan féltékeny Harryre, az egykori alkalmazott elárulta, miért

Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.

Bosszantó féltékenység

Vilmos és Harry évekig nagyon közeli viszonyt ápoltak egymással: a hercegek jó testvérek voltak, és azután még közelebb kerültek egymáshoz, hogy édesanyjuk tragikus módon, ideje korán elhunyt. Minden megváltozott azonban abban a pillanatban, ahogy Meghan képbe került, ám Harry egykori alkalmazottja szerint már jóval Markle feltűnése előtt is akadtak feszültségek a trónörökös és öccse között, amit legfőképp Vilmos féltékenysége okozott. Hogy pontosan miről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!

Ken Wharfe szerint Vilmos mindig is féltékeny volt Harry személyiségére: az ifjabbik herceg ugyanis olyan életet élt, amire a trónörökös is vágyott, ám ő nem élhette át azt a függetlenséget és szabadságot, amit öccse, hiszen jövendőbeli királyként Vilmos sosem hibázhatott és keveredhetett botrányokba.
Kattints a további képekért!

A walesi herceg évek óta védelmezi feleségét és családját, éppen ezért volt nagyon dühös, amikor Katalinról egy titkos fotót tett közzé valaki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
A Halak rengeteg segítséget kap a problémái megoldásához. Heti horoszkóp.
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.