Ezt gondolta Harry, amikor először megpillantotta Meghant: egy fénykép teljesen megváltoztatta a herceg életét

Harry Spare című életrajzi kötetében vallott őszintén arról, milyen érzések kavarogtak benne, amikor meglátta élete szerelmét, Meghant.

Szerelem első látásra?

Harry évekig a brit királyi család legkelendőbb hercege volt, főleg azután, hogy Vilmos összekötötte az életét Katalinnal. Károly kisebbik fiának - aki nem egyszer keveredett botrányokba bulizási szokásai miatt - rengeteg barátnője és szeretője volt, ám végül Meghan volt az, akinek sikerült teljesen megváltoztatnia Harryt, aki megkomolyodott és más ember lett az egykori színésznő mellett. Spare című memoárjában a herceg felidézte, mit érzett akkor, amikor legelőször megpillantotta a csinos Meghant - mindez az Instagramnak volt köszönhető. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Harry könyvében azt írta, 2016 volt az az év, amikor "durván" beleesett Meghanban, mindez pedig a közösségi média erejének köszönhető.
Kattints a további képekért!

Károly még évekkel ezelőtt kapta a szívszorító levelet, amikor a Királyi Haditengerészetnél szolgált, és bizony Kamilla csúnyán összetörte írásával a szívét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...
Fashion&Beauty
Összegyűjtöttük az év legjobb szépségkalendáriumait, amelyeknek ablakait hatalmas élmény lesz nyitogatni.