Sztárbox: Király Viktor élete legnehezebb meccsére készül, de nem lesz kegyelem

A Sztárbox következő adásában Király Viktor és Herceg Dávid néz majd szembe egymással középsúlyban, de ennek az összecsapásnak lesz egy nagyon nagy hátulütője is.

Most félre kell tenni mindent, és csak a bokszra koncentrálni

Hamarosan folytatódik a Sztárbox, és most vasárnap sem fogunk pikáns összecsapások nélkül maradni az RTL-en. A könnyűsúlyban Sánta Laci és Pachert Balázs csap majd össze, míg a nehézsúly elődöntője Noszály Sándor és Pulai Imre között dől majd el.

A férfi középsúly mérkőzésén a fent említett Király Viktor és Herceg Dávid mérik majd össze az erejüket. Előbbi teljes átalakuláson ment keresztül, és rengeteget fogyott.

Azonban ennek a meccsnek van egy erős pikantériája. A galériánkban leleplezzük, hogy mi okoz nehézséget a két ringbe lépőnek.

Király Viktor nem titkolta, hogy kövér volt, és az önbecsülése sem volt a helyén. Azonban a Sztárbox miatt eszméletlen átalakulásba kezdett, és több mint 30 kilótól szabadult meg.
Kattints a további képekért!

Nem elég, hogy Shane Tusup dühös volt azért, mert a Sztárboxban elvesztette a meccset, de továbbra is ezzel szívatják.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...
Fashion&Beauty
Összegyűjtöttük az év legjobb szépségkalendáriumait, amelyeknek ablakait hatalmas élmény lesz nyitogatni.