Katie Holmes új szintre emelte az őszi outfit fogalmát: ritkán látni ilyen lélegzetelállító kabátot

Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény pedig minden esetben maga a tökély.

Fantasztikusan mutatott benne

Október kezdetével hazánkba is megérkezett a drasztikus lehűlés, és igencsak zord, csapadékos időjárás keseríti meg a mindennapjainkat, így a nyár szerelmeseinek nagy bánatára kénytelenek vagyunk előhúzni szekrényeinkből a vastag holmijainkat. Persze a réteges öltözködés nemcsak az átlagembereket érinti, hanem a világsztárokat is, akik közül sokan mostanra teljesen felfrissítették alapdarabokkal a gardróbjukat és készen állnak arra, hogy megmutassák divatos őszi outfitjeiket a rajongóknak. Korunk egyik legjobban öltözött híressége, Katie Holmes például menő kabátgyűjteményével képes újabb és újabb szenzációt okozni, legyen szó akár az adott kreáció fazonjáról, árnyalatáról vagy díszként funkcionáló elemeiről. A közelmúltban viselt szerelése is azonnal körbejárta az internetet, ugyanis elképesztően látványos, a színe pedig annyira zseniális, hogy egyből mi is akarunk vásárolni egy ilyet. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodás szettben mutatkozott a színésznő:

Ha valaki, akkor Katie Holmes zseniálisan ért a divathoz: mindig jól ráérez arra, hogy az éppen nagy népszerűségnek örvendő trendek közül melyeket érdemes követni, miközben saját egyedi stílusa sem veszik el a megjelenésében.
Kattints a további képekért!

Nagy örömünkre rengeteg új stílussal találkozhattunk idén, ami a nadrágokat illeti. Katie Holmes most be is mutatta az egyik legmenőbbet.

Leadfotó: John Nacion/Variety via Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...