Sztárok

Latinovits Zoltán ittasan okozott súlyos autóbalesetet: csak egy hajszálon múlt a színészóriás élete

A nagyközönség előtt eddig jobbára ismeretlen történetet Latinovits egykori kollégája és közeli barátja, Körtvélyessy Zsolt elevenítette fel.

Egy megrendítő karambol története

Latinovits Zoltán élete nyitott könyv a nagyközönség számára. Az 1976-ban elhunyt színészlegenda számos nagy visszhangot kiváltó botránya, szórakoztató vagy épp meghökkentő kalandja napvilágra került már az elmúlt évtizedekben - negyvennégy esztendejének mégis van még egy-egy olyan rejtett vagy gondosan őrzött, de felettébb érdekes mozzanata, melyről eddig még nem szereztünk tudomást. Körtvélyessy Zsolt színművész pár nappal ezelőtt, a FIXTV Bóta Café című műsorában emlékezett vissza Latinovits megrendítő karamboljára, melyben a színésznagyság kis híján életét veszítette. Ha kíváncsi vagy a történetre, kattints a galériára!

Körtvélyessy és Latinovits egy kimerítő nap után egy bárban futottak össze, majd iszogatni kezdtek, az éjjel viszont súlyos balesettel ért véget. "Azon az éjszakán egy bárban futottam össze Zolival... A teraszon ült, és mondta nekem, hogy nem akarják kiszolgálni, mire megnyugtattam, hogy ne aggódjon, lemegyek és hozok valamit neki. Mivel én jóban voltam a tulajjal, így gond nélkül kiadták az italokat, majd visszamentem a Zolihoz és ittunk" - emlékezett vissza a Blikk által szemlézett beszélgetésben Körtvélyessy.
Kattints a további képekért!

Budapest központjában, a Bajza utca 1. szám alatt található az a mára legendássá nemesedett garzonház, ahol az évtizedek során számos magyar híresség - köztük Latinovits Zoltán, Ruttkai Éva vagy épp Korda György - talált otthonra. A városi legenda szerint Latinovitstól még a saját szomszédai is rettegtek, amikor a Bajza utcában lakott.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Azok, akik tartanak otthon leandert, pontosan tudják, hogy bizony nem könnyű feladat felkészíteni a télre a cserjét, cikkünkben azonban most elárulunk néhány olyan tippet, amik nagy segítséget...
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Utazás
Az előttünk álló hétvégéken több fővárosi villamosvonalon is pályakarbantartást végeznek. Az A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte: a karbantartásban az 1-es, a 12-es és a 14-es villamosok...