Ezek a legvadabb dolgok, amiket a vendégek idén a szállodai szobákban hagytak

Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik majd az állad.

Bizarr tárgyak

A Hotels.com adatszakértői több mint 400 partnerhotel bevonásával készítettek felmérést Brazíliában, Kanadában, Dániában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Japánban, Koreában, Mexikóban, Norvégiában, Svédországban, Svájcban, Törökországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, hogy kiderítsék melyek a vendégek által hátrahagyott legbizarrabb tárgyak. „Az egyik legmeglepőbb megállapítás a hátrahagyott tárgyak változatossága volt: a hétköznapi dolgoktól, mint a töltők, sminktermékek és ruhák, egészen a legszokatlanabb tárgyakig, például a hangszerekig, és az esküvői ruhákig. Egy másik meglepő tanulság az volt, hogy milyen érzelmi kötelékek fűződnek sok ilyen tárgyhoz ― egy dolog, ha valaki magával viszi szeretett házi kedvencét, de hogy ott is felejti, az már sokkoló.” - mondta Melanie Fish, a Hotels.com globális PR-ért felelős vezetője.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mik voltak a legbizarrabb tárgyak, amelyet a vendégek a hotelszobákban hagytak, és hogy mi mindent követett el a szállodai személyzet, hogy visszajuttassák azokat a tulajdonosaiknak, akkor kattints a galériára:

A már említett házi kedvencek mellett a vendégek által hátrahagyott legfurcsább tárgyak top 10-es listáján szerepel egy autógumi, Birkin táska, egy fog, egy Rolex óra, turmixgép, lábgipsz és nagy mennyiségű készpénz is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: HuffPost

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.