Rendkívüli fotót osztottak meg Michael Schumacherről a szemfüles rajongók

Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.

A Ferrari legendájáról nagyon régóta nem tudni semmit

Michael Schumacher, a hétszeres Forma-1-es világbajnok, 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet a franciaországi Méribel síparadicsomban. Ennek során Schumacher a feje hozzácsapódott egy egy sziklához, és bár viselt sisakot, az ütés olyan erős volt, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Azonnal kórházba szállították, ahol két nagy műtéten esett át, és mesterséges kómába helyezték. Később, 2014. júniusában tudott csak ebből felébredni, és az állapotáról jelenleg is vajmi keveset tudunk, szóval csak találgatások vannak.

Annyi biztos, hogy először jelent meg nyilvános eseményen, ami a lánya esküvője volt, így ismét beindultak a találgatások az állapotával kapcsolatban. A galériánkban megmutatjuk, hogy Schumacherről milyen fotót osztottak meg a rajongók.

Együtt élünk, folytatódik a terápia, és megteszünk mindent, hogy Michael jobban legyen. (…) Ő itt van, másmilyen, de velünk van és ez erőt ad mindannyiunknak” - mondta anno a legendás versenyző felesége, Corinna Schumacher a Netflix filmjében.
Kattints a további képekért!

A Forma-1 korábbi legendáját lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén szúrták ki.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Az új üzlet szeretne Magyarországon kiemelten terjeszkedni, de az internet népe inkább a viccelődéssel van elfoglalva, de akadt olyan kommentelő, aki a bevásárlóközpontba kötött bele.
Lifestyle
Ha te is szeretnéd a kertet olyan növényekkel díszíteni, amelyek évekig is boldogan elélnek, és az idő múlásával is szépek maradnak, akkor mindenképp olvasd el cikkünket.
Sztárok
Ismét beindultak a pletykák, hogy milyen lehet Michael Schumacher állapota, miután megjelent egy nyilvános eseményen.