Megérkeztek az év legjobban várt szépségápolási adventi naptárai: szinte azonnal elkapkodják az üzletekből

Összegyűjtöttük az év legjobb szépségkalendáriumait, amelyeknek ablakait hatalmas élmény lesz nyitogatni.

Adventi kalendáriumok

A szépségápolás szerelmesei számára a karácsony mindig az év legjobban várt időszaka, hiszen a legtöbb szépségápolási márka ilyenkor mindig előrukkol egy adventi naptárral. Nincs is annál izgalmasabb, mint 24 napon keresztül nyitogatni egy-egy kis ablakocskát, ami alatt valamilyen meglepetés vár. Az ünnepi szezon alatt kedvenc szépségmárkáink tudják, hogyan kell kényeztetni minket: limitált kiadású kollekciókat dobnak piacra, vagy visszahozzák a régi, kultikus kedvenceket, hogy még az ünnepek előtt lecsaphassunk rájuk. Mivel karácsony és szilveszter idején a smink és a manikűr központi szerepet játszik, nincs is jobb alkalom egy szépségápolási adventi naptár beszerzésére, amelyben akár új kedvenc termékeinkre is rátalálhatunk.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb és legizgalmasabb szépségápolási adventi naptárakat, amelyeket idén beszerezhetünk:

1. Charlotte’s Beauty Treasure Chest Of Love - Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury minden évben egyre gyönyörűbb és fényűzőbb adventi naptárral rukkol elő, és ez alól az idei év sem kivétel. Ez a 12 fiókos szépségápolási adventi naptár tökéletes ajándék lehet neked és minden szerettednek az ünnepi szezonban, és miután az összes meglepetés napvilágra került, a szívmotívumokkal díszített naptár ékszerdobozként vagy különleges emléktárgyként is használható.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Marie Claire UK

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...