Fashion&Beauty

Ez tényleg ő lenne? Senki sem ismert rá Lady Gagára a Joker második részének premierjén - Fotók

Az újabban színésznői képességeit is szívesen megcsillantó énekesnő ismét látványos stílusváltásával keltett nagy figyelmet.

Extrém külsővel jelent meg a filmpremieren

Lady Gaga is fontos szerepet játszik az őszi szezon egyik legjobban várt hollywoodi filmjében, a 2019-es Joker folytatásában, a Kétszemélyes tébolyban. A világhírű énekesnő korábban is kipróbálta már magát színészként (gondoljunk csak a 2018-as Csillag születikre, melyben méltó partnere volt Bradley Coopernek), ám (ha a Sin City 2014-es második epizódját nem számoljuk) ez az első eset, hogy kirándulást tesz a képregényfilmek világába. Lady Gaga a Kétszemélyes tébolyban a bűn bohóchercegének (Joaquin Phoenix) legközelebbi szövetségesét, a Batman-univerzum különböző alkotásaiból már jól ismert Harley Quinnt formálja meg. A produkció vörös szőnyeges Los Angeles-i premierjére a napokban került sor, a zenei előadó pedig - filmbéli karakteréhez és saját, kaleidoszkópszerű egyéniségéhez híven - rendhagyó külsővel jelent meg az ünnepélyes eseményen.

A világsztár a premieren vörös hajjal pompázott, de kiszőkített szemöldöke és rendhagyó szabású ruhája is mágnesként vonzotta a kíváncsi tekinteteket.
Kattints a további képekért!

Ugyebár Lady Gaga egy tőle teljesen szokatlan szerepben tűnik majd fel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Fashion&Beauty
Sztárok
Frank Darabont, A remény rabjai és a Halálsoron című kultikus Stephen King-adaptációk rendezője 11 évvel ezelőtt fújt visszavonulót: azóta egyetlen direktori munkát sem vállalt. Most viszont -...
Fashion&Beauty
Az újabban színésznői képességeit is szívesen megcsillantó énekesnő ismét látványos stílusváltásával keltett nagy figyelmet.
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.