Utazás

Hatalmas mennyiségű eső zúdul ma az ország egyik felére: nagy az esély rá, hogy te sem úszod meg szárazon

Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.

Búcsút kell intenünk az indián nyárnak

A Boris ciklon felbukkanása egy csapásra véget vetett az indián nyárnak, és az még hagyján, hogy az országnak az elmúlt évtized legnagyobb árvizével kellett megküzdenie, de mindeközben elmaradt a várva várt újbóli felmelegedés. Az elmúlt napokban ismét joggal támadhatott olyan érzésünk, mintha már október utolsó napjaiban járnánk: a hőmérséklet a hétvégén ismét drasztikus zuhanásba kezdett, és azóta is hiába várjuk az enyhe-langyos ősz visszatértét. Sajnos a hét közepe sem hoz sok örömet a nyárias meleg szerelmeseinek: a Kiderül.hu friss előrejelzése szerint szerdán rengeteg csapadékra számíthatunk.

Azt írják, északnyugat felől egyre többfelé, elsősorban az ország északnyugati felében számíthatunk esőre, záporra, a Dél-Dunántúlon délután az ég is megdörrenhet. Elsősorban a Dunántúl északi és középső részein várható nagyobb mennyiségű csapadék, míg a Tiszántúlon és a déli tájakon estig maradhatnak szárazabb területek.
Kattints a további képekért!

Nyugtalanító közleménnyel jelentkezett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Utazás
Sztárok
Frank Darabont, A remény rabjai és a Halálsoron című kultikus Stephen King-adaptációk rendezője 11 évvel ezelőtt fújt visszavonulót: azóta egyetlen direktori munkát sem vállalt. Most viszont -...
Fashion&Beauty
Az újabban színésznői képességeit is szívesen megcsillantó énekesnő ismét látványos stílusváltásával keltett nagy figyelmet.
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.