Sztárok

Ma este visszatér a képernyőre Kudlik Júlia: ebben a műsorban láthatjuk az ikonikus televízióst

A köztévé egyik műsorában tűnik fel a múlt század második felének közkedvelt televíziósa.

Újra képernyőn az emblematikus médiaszemélyiség

Kudlik Júlia a múlt század második felének legkedveltebb honi műsorvezetői közé tartozott: a ma 79 éves híresség nevéhez olyan felejthetetlen produkciók fűződtek, mint a Delta című tudományos híradó vagy a Szeszélyes évszakok című szórakoztató program, ám néhai partnerével, a szintúgy legendás Antal Imrével több népdal- és népzenei vetélkedőt is közösen vezettek, és a sor gyakorlatilag a végtelenségig folytatható lenne. Ahogy két évvel ezelőtti cikkünkben is megírtuk, Kudlik meglehetősen viharos körülmények között távozott a Magyar Televíziótól, ahová - érthető módon - azóta sem tért vissza. Most viszont váratlanul megtört a jég: a legendás médiaszemélyiség is szerepelni fog a Duna egyik műsorában - szúrta ki a Médiaklikk.

Kudlik az idősek világnapja apropóján készült Agapé című műsorban bukkan majd fel, ám immáron nem műsorvezetőként, hanem vendégként.
Kattints a további képekért!

A Forma-1 korábbi legendáját lánygyermeke, Gina-Marie esküvőjén szúrták ki.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Fashion&Beauty
Az újabban színésznői képességeit is szívesen megcsillantó énekesnő ismét látványos stílusváltásával keltett nagy figyelmet.
Utazás
Borult ég, erős széllökések és nagy mennyiségű csapadék: nem vár ránk idilli időjárás a hét közepén.
Sztárok
Vilmos herceg nagyon művelt, képzett és tájékozott előkelőség, aki számos dologhoz ért, ráadásul van egy kevésbé ismert tehetsége, ami bár nem túl hasznos, felesége mégis odáig van érte.