Rém szimpla módszerrel rámolta ki a kocsikat egy fiatal éjszaka – lehet te is ordító hibát követsz el

Senki sem szeretne úgy lemenni az autójához reggel, hogy azt valaki alaposan kirámolta. Van pedig egy hiba, amit rengetegen elkövetnek.

A fiatal Nyíregyházán vetette be a trükköt, de lehet emiatt több nagyvárosban is meg fogják próbálni

Az utóbbi időben Magyarországon a kocsifeltörések száma egyáltalán nem esett vissza.

A gépkocsifeltörések száma persze nem feltétlenül van összefüggésben az autólopások mennyiségével. Előbbiben amúgy Heves vármegye vezet, míg utóbbiban Nógrád.

Az egyik legfontosabb szabály, hogy soha ne hagyjunk értékes tárgyakat az autóban, különösen jól látható helyen. Ez magában foglalja a laptopokat, mobiltelefonokat, pénztárcákat és egyéb értékeket.

A legegyszerűbb módszer persze a tolvaj számára betörni az ablakot, és megpattanni a zsákmánnyal, de egy nyíregyházi fiatal ettől jóval szimplább technikát alkalmazott. A galériánkban leleplezzük, hogy rámolta ki az autókat!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói több feljelentés alapján haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és beszerezték a kamerafelvételeket, amelyek alapján a 19 éves helybeli B. Józsefet hozták összefüggésbe több lopással.
Kattints a további képekért!

Hála égnek egyre inkább visszaesik az autólopások száma Magyarországon, de még így sincs biztonságban mindenki autója. Megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a parkolásnál!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Szűz megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Íme az októberi szerelmi horoszkóp.
Sztárok
A szinkronhangként is ismert Sallai Nóra kisfiával együtt szenvedett súlyos autóbalesetet. Kollégái megrendítő felhívást tettek közzé a közösségi médiában.
Sztárok
Szardínián mondta ki a boldogító igent kedvesének Rebel Wilson: az ausztrál származású színésznő meseszép ara volt, csakúgy mint újdonsült felesége, Ramona Agruma.