Utazás

Újabb gonosz tréfát űz velünk az időjárás: a hétvégén úgy érezzük majd, mintha egy másik évszakba csöppentünk volna

A hét második felében még 25-30 Celsius-fokos napi csúcsokra van kilátás, vasárnap viszont újabb jelentős fordulóponthoz érkezik hazánk időjárása.

Ez az indián nyár nem fog sokáig tartani

Nincs fék a meteorológiai hullámvasúton: egy héttel ezelőtt még a drasztikus lehűlés keserítette meg az életünket (a forró késő nyári időjárást szinte pillanatok alatt váltotta fel az október végét idéző nyirkos hideg), és bár azóta intenzív felmelegedés kezdődött, a legújabb előrejelzések arra engednek következtetni, hogy az indián nyár sem lesz hosszú életű. A HungaroMet Zrt. friss információi alapján kijelenthetjük: vasárnap újabb jelentőségteljes fordulóponthoz érkezik Magyarország időjárása.

Holnap, azaz csütörtökön az ország északi megyéiben időszakosan vastagabb lesz a felhőzet, illetve gomolyfelhők is képződnek; az ország nagy részén többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A délnyugati, déli szél országszerte megerősödik, a Dunántúlon és a főváros környékén többfelé viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 28 fok között várható.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Egészség
A szakértők mindenkit arra figyelmeztetnek, hogy egy népszerű édesítő túlzott fogyasztása felgyorsíthatja az öregedés folyamatát.
Utazás
A hét második felében még 25-30 Celsius-fokos napi csúcsokra van kilátás, vasárnap viszont újabb jelentős fordulóponthoz érkezik hazánk időjárása.
Lifestyle
Az egész világháló beleremegett, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda azóta nem csupán a...