Edd ezeket az ételeket, és nem fog többé fájni a fejed a fronttól: gyógyszerek nélkül is enyhíthetsz a problémán

Ha te is frontérzékeny vagy, akkor nem árt tisztában lenned azon élelmiszerek listájával, melyeket mindenképp érdemes rendszeresen fogyasztanod, hogy a panaszok meg se jelenjenek.

Enyhítik a kínzó tüneteket

A frontérzékenység az időjárási frontok által kiváltott fiziológiai és pszichés reakciókat jelenti, melyek az érzékeny egyéneknél különböző tünetekkel járnak. A meleg- vagy hidegfrontok áthaladása során gyakran előfordulhat fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, szédülés, fáradtság, ingerlékenység, alvászavar vagy ízületi fájdalmak. Az időjárási frontok légnyomás- és hőmérsékletváltozásai hatással lehetnek a központi idegrendszerre és a hormonális szabályozásra, ami különösen érintetté teszi azokat, akik krónikus betegségekkel, például szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek. De vajon hogyan enyhíthetünk a különböző, front miatt megjelenő fájdalmakon gyógyszerek nélkül? Nos, ebben a különböző élelmiszerek is a segítségünkre lehetnek - galériánkból megtudhatod, pontosan mely ételekről is van szó!

Ahogyan a Mindmegette is írja, fontos, hogy az étrendünk tele legyen vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag ételekkel, hiszen egy erős immunrendszer ellenállóbb a frontok hatásaival szemben is.
Kattints a további képekért!

Az rendben van, hogy a kávé egészséges, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen fajtát iszol. Nem rég az is eldőlt, hogy mennyi a megfelelő mennyiség.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A főzőtejszínt általában arra használjuk, hogy a levesek, szószok és főzelékek krémesebb állagot kapjanak. De mit tehetünk, ha éppen nincs otthon, pedig a recept szerint szükség lenne rá?
Egészség
Ha te is frontérzékeny vagy, akkor nem árt tisztában lenned azon élelmiszerek listájával, melyeket mindenképp érdemes rendszeresen fogyasztanod, hogy a panaszok meg se jelenjenek.
Lifestyle
Van egy bizonyos titkos hozzávaló, amit ha a darált húsba keversz, életed legfinomabb fasírtját készítheted el.