Mindenki olyan frizurát akar most, mint amilyet Halle Berry csináltatott

Halle Berry pályafutása során már megannyi alkalommal alakított külsején, nemrég pedig ismét előrukkolt valami újdonsággal, ami remek ötlet volt a részéről.

Mindenki szerint jól áll neki

Halle Berry karrierje az 1989-es Living Dolls sorozattal vette kezdetét, ő maga pedig hamarosan a kilencvenes és kétezres évek egyik legnagyobb filmsztárjává, no meg imádott szexszimbólumává vált. Pályafutásának csúcspontja volt, mikor 2001-ben első afroamerikai származású színésznőként bezsebelte az Oscar-díjat a Szörnyek keringőjében nyújtott felejthetetlen alakításának köszönhetően. A mai napig a közönség egyik nagy kedvencének mondhatja magát, így nem meglepő, hogy rajongói igyekeznek képben lenni soron következő filmjeivel és projektjeivel, vagy csak újabb várható nyilvános megjelenésével. Az is sokakat érdekel, éppen milyen trendeknek hódol, s mivel mindig ráérez arra, hogyan mutasson divatosan, követői bármikor tudnak inspirálódni a külsejét látva. Nemrég például új frizurát készíttetett magának, ami azonnal elnyerte a fanok tetszését; galériánkban megmutatjuk, milyen jól áll a hírességnek az új megjelenése!

Az évszakváltás ideális apropó arra, hogy felkeressük fodrászunkat és új frizurát vágassunk vagy kipróbáljunk egy másik hajszínt – pont így gondolta ezt Halle Berry is, akitől nem áll messze, hogy rendszeresen felfrissítse kinézetét.
Kattints a további képekért!

Egyáltalán nem mondanánk meg Halle Berryről, hogy már 57 éves, hiszen ma is éppoly fiatalos és üde, mint évtizedekkel ezelőtt. Vajon mi a titka?

Leadfotó: ABC/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Egészség
Ha te is frontérzékeny vagy, akkor nem árt tisztában lenned azon élelmiszerek listájával, melyeket mindenképp érdemes rendszeresen fogyasztanod, hogy a panaszok meg se jelenjenek.
Lifestyle
Van egy bizonyos titkos hozzávaló, amit ha a darált húsba keversz, életed legfinomabb fasírtját készítheted el.
Sztárok
Halle Berry pályafutása során már megannyi alkalommal alakított külsején, nemrég pedig ismét előrukkolt valami újdonsággal, ami remek ötlet volt a részéről.