Lifestyle

SPAR Budapest Maraton® Fesztivál: tedd próbára magad Te is!

Október 12-13-án az ország legnagyobb futóeseményén, a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon 18 táv vár száz ország futóira. Legyél köztük Te is!

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb és legpatinásabb szabadidősport eseménye, amelyre hazánk több mint ezer településéről érkeznek résztvevők. Rajtuk kívül száznál is több ország futói látogatnak Budapestre, hogy Európa egyik legszebb - világörökségi látnivalókban bővelkedő - városi útvonalán futhassanak. A kétnapos fesztiválon október 12-13-án összesen 18 táv várja a résztvevőket, ezek között biztosan Te is találsz a kedvedre valót, vagy felkészültségedhez leginkább illőt.

SPAR Maraton rajtvonal

Hozd az egész családot!

A fesztivál szombati napja hagyományosan a családoké. Ezen a napon 500 métertől egészen 10 kilométerig választhattok futótávot. Barátaiddal vagy a családoddal a 4x2 kilométeres váltó is szuper lehetőség a közös futásra. Ugyanígy szinte minden korosztálynak teljesíthető a 2,3 kilométeres SPAR Maratonka. A szervezők ezúttal is gondoltak a túrázókra: 4 távon a főváros legszebb pontjait érintő városi túrák azoknak szólnak, akiknek inkább a séta, a gyaloglás a leginkább testhezálló mozgási forma.

Vasárnap vár a maraton

A vasárnapi programok között a legnagyobb attrakció hagyományosan a klasszikus 42,2 kilométeres táv, amelyre egyéniben, párosban és akár 4 fős stafétában is nevezhetsz. Emellett lehetőséged nyílik 30 km-es és félmaratoni távon részt venni, ekkor a maraton mezőnyébe csatlakozva velük együtt érhetsz célba. Ha nem vagy biztos a tudásodban, Ha még nem érzed magad rutinos futónak, vagy kevesebbet tudtál készülni, akkor egyharmad maratont, azaz 14 kilométert is futhatsz.

Interaktív szórakozás a SPAR standján

Már ezernél is több mentes és egészségtudatos terméket kínáló SPAR Magyarország idén is névadó főszponzoraként segíti hazánk egyik legnagyobb szabadidős sporteseményét. A SPAR idén is kitelepül a budai Pázmány Péter sétányra, a rendezvény rajt-cél szakaszára. A vállalat standjának középpontjában idén a szórakozás és a digitális kultúra megismerése áll, ennek jegyében reflexjáték és akadálypálya vár téged is, és lehetőséged lesz egy digitális játék kipróbálására is, amely összekapcsolja a modern technológiát és a ,,virtuális mozgást”. A vállalat hosszú évek óta saját munkatársai részére ingyenes nevezést biztosít bármelyik távra, ezzel is motiválva őket a sportolásra.

SPAR Maraton 2024 interaktív stand

A SPAR a társadalmi felelősségvállalási programja keretében együttműködik a hajléktalan és rászoruló embereknek nyújt lakhatási segítséget nyújtó Utcáról Lakásba! Egyesülettel. A cég egyrészt helyszíni megjelenést biztosít számukra, másrészt minden rajthoz álló SPAR-munkatárs után 2000 forinttal támogatja az egyesület munkáját.

Nevezz Te is még ma

Az esemény összes távjára és versenyszámára előzetesen október 8-án éjfélig nevethetsz. A SPAR Budapest Maraton® Fesztiválról pedig bővebb információt itt találsz: sparbudapestmaraton.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.
Utazás
Nyugtalanító közleménnyel jelentkezett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.