Ezzel az egy feltétellel térhetne vissza Meghan a királyi családba: egyszerű dolgot kéne megtennie hozzá a hercegnének

Bár nem valószínű, hogy erre a közeljövőben sor kerülne, ám ha Meghan és Harry mégis úgy döntenének, hogy szeretnének kibékülni Károlyékkal és Vilmosékkal, akkor a hercegnének meg kéne tennie egy dolgot, hogy ezt engedélyezzék neki.

Íme, a feltétel

Meghan és Harry 2020-ban döntöttek úgy, hogy végleg maguk mögött hagyják a palotai életet, és az Egyesült Államokba, Montecitóba költöznek, ezzel megszüntetve minden kapcsolatot a királyi családdal. Azóta a pár és a família viszonya csak rosszabb lett a sussexiek botrányos állításai és nyilatkozatai miatt, ám a pletykák szerint Harry szívesen kibékülne apjával és bátyjával, akik azonban érthető módon nem hajlanak erre. Nos, mint kiderült, néhány egyszerű feltétel betartásával Harryéknek esélyük lenne arra, hogy Károlyék újra a kegyeikbe fogadják őket, ehhez azonban Meghannak is meg kellene tennie egy bizonyos dolgot. Hogy mi is ez, azt galériánkból megtudhatod!

Ahogyan a Mirror is írja, az elmúlt hetekben a békülésről szóltak a hírek, mivel Harry állítólag a múlt hónapban még az apjával, Károllyal is beszélt telefonon, de az is szóba került, hogy a sussexiek szívesen ellátogatnának az Egyesült Királyságba, hogy a királyi családdal töltsék majd a karácsonyt Sandringhamben.
Kattints a további képekért!

A sussexiek Netflix-sorozatukban beszéltek őszintén a királyiakkal való viszonyukról, és elárulták azt is, pontosan mi volt az a dolog, amely éket vert közéjük és Vilmos herceg közé.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.
Sztárok
Bár nem valószínű, hogy erre a közeljövőben sor kerülne, ám ha Meghan és Harry mégis úgy döntenének, hogy szeretnének kibékülni Károlyékkal és Vilmosékkal, akkor a hercegnének meg kéne tennie egy...