Alig takarja valami Dua Lipa tökéletes testét: ilyen apró felsőt már rég láttunk - Fotó

Az énekesnő sosem volt szégyellős, de még mindig meg tudja lepni rajongóit egy-egy hihetetlenül szédítő szereléssel.

Ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legvonzóbb nő a világon

Dua Lipát a legtöbben egy hihetetlenül tehetséges és szexi nőnek tartják, míg mások egyáltalán nincsenek elájulva se a dalaitól, sem pedig a kinézetétől. Nos, mi az előbbiek táborát erősítjük, ugyanis minket az évek során meggyőzött az énekesnő merész, olykor sokat villantó, mégis nőies és egyáltalán nem közönséges stílusa. A 29 éves, koszovói-albán származású angol énekesnő és dalszerző tökéletes idomai sokszor landoltak már a címlapon lenge ruháinak köszönhetően: láthattuk már őt tetőtől talpig bőrben vagy épp átlátszó csipkében, de bikiniben is, a minap azonban egy apró, mélyen dekoltált felsőben, valamint egy magasan felsliccelt szoknyában lépett a vörös szőnyegre, látványától pedig bizony minden férfi elalélt. Galériánkban mutatjuk!

Mint említettük, régóta nem képezi vita tárgyát, hogy a popdíva elképesztő alakkal büszkélkedhet, amit több alkalommal meg is mutatott már mind koncertjein, mind pedig Instagram-oldalán.
Kattints a további képekért!

A 28 éves hollywoodi sztár zöld ruhája nem sokat hagyott a képzeletre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Az 50 éves, Oscar-díjas spanyol színésznőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga: éppoly csinos és káprázatos, mint 10-15 évvel ezelőtt, nem véletlenül irigykednek rá annyian.
Lifestyle
Sztárok
A 60-as és 70-es évek szexszimbóluma alaposan megváltozott az elmúlt években: ma már mély ráncok és barázdák tarkítják egykor tökéletes arcát és vonásait, ám így sem lehet oka panaszra.