Tudtad? Így nyithatsz ki egy borosüveget egy szimpla nejlonzacskó segítségével - videó

Kreatív megoldás a legváratlanabb problémára.

Ennél nincs egyszerűbb trükk

Előfordult már veled, hogy egy kellemes estén, egy baráti összejövetelen vagy épp egy romantikus vacsoránál, amikor minden készen állt a borozáshoz, rádöbbentél, hogy nincs kéznél a dugóhúzó? Ilyen helyzetekben könnyen eluralkodhat rajtad a pánik, hiszen az ínycsiklandozó bor ott áll előtted, és csak arra vár, hogy felbontsák. De mit tehetünk, ha a dugóhúzó valahogy eltűnt vagy egyszerűen nincs kéznél?

Szerencsére az emberi találékonyság határtalan, és egy váratlan eszköz, mint például egy nejlonzacskó is megmentheti az estét. Bár első hallásra meglepő lehet, hogy egy egyszerű zacskó segítségével hogyan lehet egy borosüveget kinyitni, a módszer működik, és nem is olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik. Ez a technika nemcsak a probléma megoldására szolgál, hanem szórakoztató is, és biztosan lenyűgözi a társaságodat!

Készen állsz, hogy megismerd ezt az egyedi megoldást? A galériában mutatjuk a folyamatot lépésről lépésre:

Vegyél egy tiszta, ép nejlonzacskót, amely elég vékony ahhoz, hogy könnyedén beférjen a borosüveg nyakába. A zacskó fülét nyújtsd meg, hogy kényelmesen tudd majd húzni, mert ez lesz az eszköz, amivel végül kihúzod a dugót.
Kattints a további képekért!

Egy állásinterjú mindig stresszes szituáció: a jelöltek többsége már a meghallgatás előtt is feszeng, és ha a beszélgetés közben kínos kérdést kap, még lefagyni is hajlamos. Ezen az áldatlan állapoton igyekszik segíteni egy kíméletlenül őszinte HR-szakértő.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Katalin hercegnéről köztudott, hogy rendkívül szabálykövető, és ugyanerre tanítja gyermekeit is, azonban előfordul néha, hogy ő is szembe megy az előírásokkal.
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...
Lifestyle
Minden gyereknek fontos, hogy a szülei elegendő időt töltsenek vele, érdeklődjenek a számára fontos témák, dolgok iránt, hiszen innen is érzik, hogy szeretik őket. Sokszor hivatkoznak arra a...