Tegyél vattát a porszívódba - elképesztő dolgot fogsz tapasztalni

Te sem gondoltad volna, hogy a porszívó még erre is jó, igaz?

Csak egy kis vatta kell hozzá

Az otthonunk frissessége és tisztasága mindennapos vágyunk, hiszen egy kellemes illatú lakás azonnal nyugalmat és komfortérzetet teremt. Az illatok nagyban befolyásolják hangulatunkat, és egy jó illatú otthon nem csak a vendégeket, de minket is jobb kedvre derít. A porszívózás – bármennyire is fontos része a takarításnak – sokak számára inkább kötelesség, mintsem élvezet, hiszen nem mindig párosul kellemes élménnyel. Sőt, a porszívóból kiáramló levegő időnként nem frissítő, sőt, kifejezetten kellemetlen lehet, különösen, ha a gép már egy ideje használatban van.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a porszívózás közben is friss, kellemes illatokkal töltheted meg a lakást? Van egy egyszerű, mégis nagyszerű trükk, amivel a mindennapos takarítás során nemcsak a port tüntetheted el, de friss illatot is varázsolhatsz otthonodba. A galériában eláruljuk, hogy pontosan miről is van szó.

Az illóolajok hosszú ideje népszerűek, ha a lakás friss illatáról van szó. Ezek a természetes kivonatok nemcsak kellemes aromát árasztanak, de számos egészségügyi előnyük is van. Az illóolajokat gyakran használják aromaterápiás célokra, stresszcsökkentésre, és a hangulat javítására is. Most azonban egy kevésbé ismert, de rendkívül hatékony módszert mutatunk, amivel az illóolajok jótékony hatását a porszívózás közben is élvezheted. A trükk: Illóolajos vattapamacs a porzsákban.
Kattints a további képekért!

Van egy olyan, idehaza is egyre közkedveltebb ital, melynek számos egészségügyi előnye van, így mindenképp érdemes rendszeresen fogyasztani belőle, még annak ellenére is, hogy sokak szerint nem a legfinomabb.

Leadfotó: 123RF

Blikkrúzs

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Mihályfi Luca mostanáig nem igazán volt jártas a társastánc világában, azonban Hegyes Berci partnerekeént hamarosan újabb oldaláról ismerhetjük meg a Dancing with the Stars idei évadában.
Lifestyle
Horváth Gábor, az Országgyűlés gépész művezetője egy Instagram-videóban árulta el, hogyan védik az épületet az árvíztől.
Lifestyle
Az OTP Bank azért igyekezett olyan időpontot választani, hogy ne okozzanak ezzel túl nagy fennakadást az ügyfeleknek.