Scarlett Johansson még mindig úgy néz ki, mintha 20 éves lenne: csupán ennyi a titka bomba alakjának

Scarlett Johansson idén ősszel lesz 40 esztendős, ám ezt egyáltalán nem mondanánk meg róla, hiszen még mindig pont úgy fest, mikor annak idején megismerte a világ.

Érdemes követni a példáját

Scarlett Johansson színészi karrierje mellett szépségével és kisugárzásával is lenyűgözi a világot. Bár a külső megjelenés fontos szerepet játszik a sikerében, ő a természetességet részesíti előnyben a mesterséges eljárásokkal szemben. Fontos számára, hogy kívülről és belülről is megtámogassa a szépségét, s bár megengedhetné magának, hogy különféle plasztikai beavatkozáson essen át, ő teljesen másik – és jóval követendőbb – módszert választ arra, hogy megőrizze kirobbanó formáját - ennek köszönhetően pedig közel 40 évesen is úgy néz ki, mint a húszas évei legelején. Nagy hangsúlyt fektet a sportra, azonban igyekszik arra is figyelni, hogy néha kényeztesse is magát, éppen ezért ha arról van szó, nem érez kényszert arra, hogy nemet mondjon egy kevésbé egészséges finomságra. Galériánkban eláruljuk, mi a gyönyörű színésznő titka:

Scarlett Johansson egy korábbi interjúban elárulta: a rendszeres testmozgás elsősorban nem azért fontos számára, hogy minél jobban nézzen ki, hanem azért, mert szüksége van rá a mentális egészségének megőrzése érdekében.
Kattints a további képekért!

Scarlett Johansson legújabb filmje, a Vigyél a holdra (Fly Me to the Moon) bemutatóján nyűgözött le mindenkit: a színésznő ezúttal a Prada divatházból választott magának egy szenzációs, kétrészes ruhát, ami tökéletesen passzolt csodás alakjára.

Leadfotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Forrás: Hollywood Life

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Idén ősszel a sminktrendeket a terrakotta árnyalatok uralják.
Lifestyle
A Rák párkapcsolatában komoly problémák adódhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Az Emily Párizsban című sorozatból megismert Ashley Park nemcsak a képernyőn, de a való életben is lenyűgöző stílusával hívja fel magára a figyelmet, ő maga pedig még attól sem retten vissza, hogy...