"Szeretném magam mögött hagyni a múltat és megmutatni, hogy milyen az igazi énem" - Kamarás Norbi most a táncparketten akar bizonyítani

Október 26-án startol a TV2-n a Dancing with the Stars ötödik évada, ahol 10 pár lép majd a táncparkettre, hogy látványos produkciókkal nyűgözzék le a háromtagú zsűrit – Ördög Nórát, Szente Vajkot és Juronics Tamást –, no meg persze a nézőket. Az új évadban az Éjjel-Nappal Budapest egykori Lalija, Kamarás Norbert is tánccipőt húz, és a gyönyörű versenytáncos, Sebes Daniella oldalán fog bizonyítani.

A döntő a cél

Kamarás Norbit az egész ország a szívébe zárta, mikor több, mint 10 éven át alakította a szórakoztató, kétbalkezes, de jószívű, csajozós vidék srác, Lali karakterét az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban. Norbi ott szeretett bele sorozatbeli barátnőjébe, Kármán Odettbe, akivel azóta is egy párt alkotnak és az ő biztatására mondott igent a Dancing with the Stars felkérésére is. Norbi a táncos show-műsor sajtótájékoztatóján elárulta Femcafe-nak, hogy nagyon örül, hogy a tánc által egy másik oldalát is meg tudja mutatni a nézőknek - nyilván a humort nem elhagyva, de már egy sokkal komolyabb, céltudatosabb férfit - aki remélhetőleg egészen a döntőig menetel majd. Hozzátette, hogy nem igazán ismeri a táncműfajokat, bár gyerekkorában népi táncolt, manapság pedig a disco tánc szerelmese a hazai szórakozóhelyeken, ugyanakkor szeretné a klasszikus, strandard táncokat is elsajátítani. "Norbinak szerintem alapvetően jó mozgása és ritmusérzéke van, és ezt fogjuk majd csiszolni próbáról próbára, ráadásul ha ehhez hozzájön ez a showman karaktere, akkor szerintem nem leszünk bajban." - mondta Norbiról a táncpárja, Sebesi Daniella.

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra, és hogy mit gondol Norbi és Daniella az idei mezőnyről, akkor kattints a videóra:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!