Reese Witherspoon is behódolt a régi-új nadrágtrendnek: a szezon legmenőbb darabjáról van szó

Az idei évben is számos retró trendet láthattunk visszatérni a divatba, az egyik legmenőbb viselet pedig Reese Witherspoon tetszését is azonnal elnyerte.

Neked már van ilyened?

Reese Witherspoon stílusa időtlen eleganciát sugároz, ő maga pedig mindig is nőiesen és kifinomultan öltözködött. Az általában visszafogott színeket előtérbe helyező szettjeiben az előkelő, klasszikus jegyek dominálnak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne rejtenének egy-egy izgalmas elemet – outfitjeiben például mindig találunk egy olyan részletet, kiegészítőt, esetleg ékszert, ami őt magát kiemeli a tömegből. A Doktor Szöszi sztárja azonban nemcsak a szerényebb darabok rajongója, hanem nyitott a legújabb divatirányzatokra is, és mindig képben van azzal, éppen milyen trendek a legnépszerűbbek. Nem meglepő tehát, hogy máris beszerzett egy típust abból a fazonú nadrágból, amiről már most tudni lehet, hogy egész ősszel tarolni fog – pedig nem is egy vadonatúj stílusról van szó, hanem egy vérbeli retró darabról; galériánkban megmutatjuk!

Reese Witherspoon éppen a 2024-es Emmy-díjátadó előtti este ment el vacsorázni barátai társaságában a malibui Nobu étterembe, melynek során több fotón is meg lett örökítve csinos szerelése.
Kattints a további képekért!

Reese Witherspoon és lánya, Ava Philippe úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás – legalábbis így volt ez egészen mostanáig, ugyanis a 24 éves fiatal nő nemrég markáns átalakuláson ment át.

Leadfotó: Monica Schipper/WireImage/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
II. Erzsébet szívügyének tekintette, hogy Meghan Markle beilleszkedjen a brit királyi családba, éppen ezért hajlandó volt vele kapcsolatban kivételt tenni egy fontos kérdésben.
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!